Астролозите са убедени, че е изключително трудно да вникнете в

...
Астролозите са убедени, че е изключително трудно да вникнете в
Коментари Харесай

Истинска енигма: Вижте зодията, която почти никой не може да...

Астролозите са уверени, че е извънредно мъчно да вникнете в дейностите и проектите на една от зодиите. Според тях това е зодия Риби. Всеки, който си има взимане-даване с този знак, не проумява какво става в главата му, написа уеб сайтът Chetilishte.com.

Ако пък самите вие сте Риби, евентуално постоянно ви се случва да се чувствате неразбрани и това е напълно обяснимо, твърдят астролозите.

Ето осемте аргументи, поради които Рибите са сложни за схващане:

Рибите са 12-ият знак от зодиака

Те съчетават в характера си по малко от чертите на останалите 11 знака. Ето за какво Рибите всякога са в неспираща вътрешна битка по какъв начин да реагират. Което прави задачата да бъдат разбрани от останалите в действителност сложна.

Рибите са много нерешителни. Понякога им е мъчно да отстояват себе си, в случай че в това се крие риск да обидят някого.

Приятелят ви Риби, постоянно ще каже „ да “, даже в случай че по-късно му се наложи да откаже. Което пък го кара да се усеща отговорен.

Тази вътрешна битка кара Рибите да премислят всичко. В същото време обаче са извънредно импулсивни.

Рибите непрестанно търсят провокации

Рибите обичат новите неща, защото са мощно отворени към нов опит и нови прекарвания. Лесно се отегчават, по тази причина имат потребност да бъдат предизвикани. Най-щастливи са, в случай че имат с кого да споделят този нов опит.

Ако сте прекомерно крепко стъпили на земята, бързо ще се отегчат от компанията ви. А вие даже няма да разберете каква е повода за смяната в тяхното отношение.

Рибите са състрадателни и съпричастни

Те са способни да плачат даже на реклами! Понякога наподобява, че състраданието на Рибите към непознати е малко допълнително. Особено в днешно време. Но това в действителност е нещо хубаво. И изцяло откровено. Особено в случай че в този миг имате потребност от човек, който да бъде съчувствен към вас.

Нерядко слагат възприятията на другите пред своите. И това не е по никакъв начин добре за тях, тъй като тогава остават да се тормозят със личните си подценени страсти и по този начин натрупат възмущение.

Добре е, в случай че в някакъв миг се затворят, да се замислят – може би имат потребност да споделят прочувствения си товар, който са пренебрегнали, до момента в който са облекчавали вашия.

Рибите мъчно разграничават действителността от фантазията

По сърце Рибите са мечтатели. Те са под въздействието на Юпитер и Нептун, а последният дава отговор точно за илюзиите.

Рибите се хвърлят от една цел към друга, въпреки от време на време тези цели да наподобяват просто невъзможни. Но не и за Рибите. За тях мечтаната цел е толкоз действителна, колкото и самата реалност.

Рибите обичат да са сами

Не си мислете, че компанията ви им е неприятна. Просто имат потребност от уединение. Ако за вас да сте сами в стая би било потискащо, за тях е добре пристигнало. Рибите обичат да се губят в мислите си, спомените си, проектите си.

Рибите са по-скоро интровертни в сравнение с екстровертни

На пръв взор са общителни, само че внезапно усещате, че стартират да странят от останалите. Това е, тъй като вътрешният им свят постоянно взима превес и те имат потребност да се изолират от света към себе си.

Рибите са душата на компанията, само че в това време се усещат неудобно, когато останат с хора, с които едва се познават. Понякога това им държане бива неправилно разбрано като завладяно или пък надуто.

Рибите пазят всеки

За тях „ почтен до доказване на противното “ е главно поверие. Нищо чудно индивидът, който за първи път го е споделил, да е бил Риби. Рибите не понасят несправедливости и ще се борят със зъби и нокти постоянно, когато се озоват в такава обстановка.

Рибите са прекомерно чувствителни

Внимавайте! Думите или дейностите ви могат надълбоко да ги наранят, даже в случай че не го покажат незабавно. С времето обаче ще усетите по какъв начин от ден на ден се отдалечават от вас. Не се чудете за какво – създали сте нещо, с което сте ги засегнали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР