Астролозите предупреждават, че следващият лунен месец ще бъде емоционален. Старите

...
Астролозите предупреждават, че следващият лунен месец ще бъде емоционален. Старите
Коментари Харесай

Днес не взимайте важни решения! Започна Новолуние в знака на Рак

Астролозите предизвестяват, че идващият лунен месец ще бъде прочувствен. Старите недоволства могат да се появят, хората, с които от дълго време сте прекратили връзката, могат да се върнат.

Днес, 29 май, новолунието настъпи в зодиакалния знак Рак. Астролозите назовават ​​Новолунието в съществения знак на детайла Вода доста мощно, защото Луната е в нейната обител. Ракът е прочувствен и схватлив зодиакален знак. Той символизира фамилията, корените, рода, традициите, както и недвижими парцели, дом и местоживеене. Това е времето на раждането на дълбоки усеща, пробуждането на скрити качества, самоопределяне.

Следователно, започвайки от 29 май и през целия лунен месец, всички изброени тематики ще бъдат настоящи. Особено чувствителни ще бъдат въпросите за сигурността, дълбоките настройки, връзките ни с околните.

Тъй като Новолунието е в съвпад с Черната Луна и е в квадрат с Юпитер, съществува заплаха от свръхемоционалност. Вероятно всички настоящи събития, свързани с настоящи тематики, ще бъдат възприети накриво.

Според астролога Марина Скади негативна кармична точка ще предизвика хората към ловкост, тъй че би трябвало да бъдете деликатни.

Поради нарасналата емоционалност ще бъдат забележими всички недостатъци на персоналните взаимоотношения, минусите на другари и родственици.

Освен това, съгласно астролога, в първите дни след Новолунието могат да бъдат разкрити фундаменталните аргументи за протичащите събития, които засягат доста положения.

Новолуние в Рак е отлично време за създаване на връзки с дами от вашия жанр – майка, баба. И като цяло, подобрете връзката с близки родственици.

Също по този начин е потребно през този интервал да работите с психолог, да се справите с разрушителни дълбоки настройки. Определете какво е в действителност скъпо за всеки от нас, от какво се нуждаем и от какво би трябвало да се освободим. Разберете къде се усещаме в сигурност, кое е нашето семейство. ⠀

Астролозите означават, че на 29 юни не би трябвало да се вземат значими решения, по-добре е всичко да се отсрочи за 30 юни - 1 юли. Днес, когато силата на Новолунието е доста мощна, отделете време на фамилните каузи. По опция прекарайте деня измежду природата, на село, в градината.

През целия лунен месец ще бъде значимо да сте наясно с страстите си сега и да мислите положително, с цел да не се забивате, мислейки за минали недоволства, които могат да се появят през този интервал.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР