Астролозите огласиха, че краят на юли хич няма да е

...
Астролозите огласиха, че краят на юли хич няма да е
Коментари Харесай

Катастрофални проблеми за две зодии до края на юли

Астролозите огласиха, че краят на юли никак няма да е толкоз прелестен, колкото доста от нас си мислят.

По думите им колкото и да сме се подготвили за лятна почивка, коктейли и наслади, се задават огромни неприятности. Те обаче ще обзет представителите на два зодиакални знака.

Според специалистите психическото положение на тези знаци ще се разклати фрапантно.

Овен

Овните може да си навлекат съществени неприятности. Хората, които им завиждат, ще създадат всичко допустимо, те да не съумеят. Има възможност да привлекат на тяхна страна и хора, които са ви близки, така че би трябвало да сте доста деликатни, с цел да не сте на дъното.

За да избегнете проблемите, най-добре е да не споделяте с никого проектите си. Пазете ги в загадка и по този начин няма да има по какъв начин някой да ви навреди. Може дави излъгват с документи, не подписвайте нищо, без да сте се съветвали с правист.

Стрелец

Стрелците могат да се скарат с обичаните си хора. Понякога са доста сприхави, което може да повлияе отрицателно на връзката им. Звездите поучават да успокоите нервите си, в случай че не желаете да си останете сами.

Ако продължавате да упорствате и да сте напористи, може да се окажете в епицентъра на величествен скандал. Преди да извършите или кажете нещо, помислете деликатно, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР