Астролозите ни разкриват не само благоприятните дни през месец юни,

...
Астролозите ни разкриват не само благоприятните дни през месец юни,
Коментари Харесай

Опасните дни през юни: Кога трябва да сме най-внимателни

Астролозите ни разкриват освен удобните дни през месец юни, само че също и по кое време би трябвало да бъдем изключително деликатни.

В рисковите дни на юни може да ни чакат освен енергийни проблеми. Поради измененията в настроението на звездите, планетите и Луната, хората също могат да се усещат физически зле, споделят специалистите. Те поучават да практикуваме дихателни извършения за реализиране на баланс и успокоение.
Ето кои ще са най-опасните дни през юни, когато би трябвало да бъдете извънредно деликатни:

10 юни – слънчево затъмнение

Слънчевото затъмнение ще бъде пръстеновидно, което значи, че Луната ще навлезе изцяло в слънчевия диск, само че понижаване на слънчевата интензивност няма да настъпи заради огромното разстояние на спътника от нашата планета. Денят ще бъде много непредсказуем. Смята се, че с пръстеновидни затъмнения на Слънцето удобните събития могат когато и да е да се трансфорат в огромен неуспех и големи проблеми в бъдеще. На 10 юни всички би трябвало да бъдем извънредно деликатни. Това затъмнение ще бъде под знака на Близнаци.

Първото слънчево затъмнение за годината ще засегне областите на другарство, другарство и обич. Не правете нови познанства на този ден и се стремете към взаимно съгласие с родственици, другари, сътрудници. Това е един от най-опасните дни на лятото и може би най-опасният ден през юни.

20 юни – Юпитер става назадничав

Най-голямата планета, Юпитер, ще се обърне и ще стартира да се движи в противоположна посока. Ретроградното придвижване на Юпитер ще завърши едвам на 18 октомври. През това дълго време планетата ще има време да ни нервира много, само че на 20-ти би трябвало да бъдете изключително деликатни. Заразни мисли могат да се появят в съзнанието на хората, които с течение на времето ще се трансфорат в мощни страхове и неустановеност. Изгонете всевъзможни сходни мисли и разчитайте на обстоятелства, когато е допустимо.

24 юни – супер Луна в Стрелец

Пълнолунието се трансформира в супер Луна поради най-близкия метод на Луната до Земята. Това се случва за трети следващ месец. Но това ще бъде последната супер Луна за 2021 година. Луната още веднъж ще бъде в Стрелец, тъй че можем да чакаме повтаряне на събитията от предишното пълнолуние. В този лунен ден имаше цялостно затъмнение на Луната, затова на 24-ти ще се появят най-важните негативни последствия от решенията, взети по време на затъмнението.

25 юни – Нептун става назадничав

На 25 юни Нептун ще се разгърне и ще стане назадничав. В това положение планетата ще остане до 1 декември. Що се отнася до самия 25-и, това ще бъде рисков ден, в който доста от нас могат да бъдат обхванати от неприятни мисли. Пазете се от експанзия и равнодушие от ваша страна. Не нарушавайте разпоредбите за придвижване този ден и се пробвайте да извършите предходните си обещания. Не се опасявайте да помолите някого за поддръжка.

27 юни – преходът на Венера в Лъв

Венера не понася добре въздействието на детайлите на Огъня. Това значи, че преходът към зодия Лъв ще има извънредно отрицателен резултат върху силата на хората и върху способността за взимане на верни решения. На 27 юни е по-добре да се откажете изцяло от работата. За благополучие, този ден се пада неделя. Големи проблеми могат да чакат тези, които ще бъдат принудени да работят интензивно или да решат да заменят почивката с бизнес./Darik

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР