Астролози, гадатели на карти таро и други експерти предупреждават, че

...
Астролози, гадатели на карти таро и други експерти предупреждават, че
Коментари Харесай

Руска астроложка: Идват тежни времена! Март 2023 е повратна точка, Москва ще направи решителен избор

Астролози, гадатели на карти таро и други специалисти предизвестяват, че последният месец на 2022 година ще бъде извънредно сложен. Тази информация беше доказана и от специалист, в чието мнение се вслушват освен елементарните хора, само че и разнообразни известни персони.

 

Според астролога Светлана Драган декември ще бъде сложен месец за Русия, само че вътрешният дух и единодушие на страната ще оказват помощ сложното време да се преживее по-леко.

 

„ Трябва да се подготвим за тежък декември, защото натискът ще бъде нападателен и мощен от страна на външните сили. Но не се опасявайте, в Русия има вътрешен дух и единодушие, има схващане за верните пътища на развиване. Натискът ще изчезне “, споделя астрологът.

 

Никой обаче не трябва да се отпуска. Според специалиста януари ще даде прочут отдих на човечеството, само че през февруари още веднъж ще настъпят тежки времена за целия свят. Март ще се окаже повратна точка, когато Русия ще би трябвало да направи съдбоносен избор. 

 

„ Март ще бъде извънредно повратен: ще оферират разнообразни разновидности за съглашения, ще има провокативни неща. И не е нужно да вървим при тях. Историческата страница ще бъде обърната - това се отнася за Русия и Съединени американски щати. Това ще сложи началото на световните събития и на всичко, което се случва в този момент, ще остане в предишното “, добавя Светлана Драган в ефира на програмата Малахов по канал Русия 1.

Източник: woman.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР