Астрологията разкрива пътя към сърцето на мъжа според зодията му,

...
Астрологията разкрива пътя към сърцето на мъжа според зодията му,
Коментари Харесай

Как да го накарате да се влюби във вас според зодията му?

Астрологията разкрива пътя към сърцето на мъжа съгласно зодията му, написа Флагман.

Овен

Овенът е ревностен. Той е подготвен да се грижи за половинката си и да е виновен за нея. В никакъв случай не би трябвало да флиртувате с други мъже пред него. Демонстрирайте уязвимост и го оставете да ви защищити от всичко.

Телец

Мъжът Телец цени на първо място честността и откритостта. Обичайте го откровено и безрезервно. Мъжете от този знак са известни освен с грижите, които поставят за половинките си, само че и с ревността си. Ако желаете да спечелите Телеца, би трябвало да сте добра стопанка, майка и брачна половинка.

Близнаци

Те са занимателни и общителни мъже. След като открият същинската обич, остават правилни за цялостен живот. За да спечелите сърцето на мъж Близнаци, би трябвало да умеете да поддържате връзка с лекост и да притежавате способността непрекъснато да изненадвате.

Рак

Раците са доста благи и грижовни фамилни мъже. Но не всяка жена може да получи любовта им. Трябва да сте женствена и нежна. Мъжете от този знак ненавиждат вулгарността и дълго избират своята половинка.

Лъв

Представителите на тази зодия обичат да радват обичаната си със скъпи дарове. За да накарате Лъва да се влюби във вас, би трябвало да му покажете възхищението си към него и да му дадете опция той да е водач във връзката ви.

Дева

Мъжът Дева е загадъчен и взискателен. Не очаквайте от него сантиментални жестове. Но все пак той ще се опита да направи връзката ви съвършена. За да го впечатлите, би трябвало да сте добре поддържана, без несъразмерен грим и да не разчитате на прекомерно провокативни облекла.

Везни

Те са родени ценители на хубостта. За да покорите мъжа от този знак, би трябвало да бъдете инициативна. Но не прекалявайте.

Скорпион

Заложете на чара си, с цел да спечелите Скорпиона. Но не бързайте незабавно да се хвърляте в обятията му. Оставете го да се бори за вас.

Стрелец

Можете да спечелите сърцето му, в случай че сте в крайник с неговия темп на живот. Просто бъдете себе си и не демонстрирайте, че сте свободна.

Козирог

Мъжете от този знак са практични и виновни. Козирогът не търпи лековерие. Моралните полезности са значими за него.

Водолей

Във взаимоотношенията си Водолеят се стреми да сътвори атмосфера на тъждество. Бъдете забавни и невероятни. Развивайте се, бъдете себе си. И тогава той несъмнено няма да устои.

Риби

Мъжете Риби крият своите усеща надълбоко в себе си и не ги демонстрират на другите. Можете да завладеете подобен мъж, като му подскажете, че не сте безразлична към него. Той харесва нежни и сантиментални дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР