Астрологът Тамара Глоба вярва, че октомври няма да бъде най-трудният

...
Астрологът Тамара Глоба вярва, че октомври няма да бъде най-трудният
Коментари Харесай

Астролог посочи 5 зодии, чийто живот ще се преобърне на 180 градуса през октомври

Астрологът Тамара Глоба има вяра, че октомври няма да бъде най-трудният месец от есента за всички знаци на зодиака. Въпреки това, за някои представители на зодиакалното съзвездие през този интервал животът ще се промени на 180 градуса.

Телец

Според астролога за Телците октомври ще бъде месецът на освобождение от финансови проблеми. Звездите ще им разрешат умерено да вземат заеми, да дават пари, да поемат опасности при покупко-продажби. Всичко ще бъде върнато в точния момент и ще има задоволително пари, с цел да осигурите себе си и фамилията си удобно битие за дълго време.

Телците ще бъдат щастливи, тъй като спокойствието с финансите ще донесе както успокоение, по този начин и дребни наслади на околните.

Близнаци

Този знак, написа Глоба, има потребност от преструктуриране на всекидневието. Основното нещо е да не се преуморявате и да се отказвате от неприятните привички, счита астрологът.

Но спортът ще бъде добра концепция. Междувременно той е този, който може да даде на необвързаните Близнаци нова връзка. В края на краищата точно октомврийските звезди са в положение да балансират личния им живот и в бъдеще ще оказват помощ за основаването на семейство.

Рак

За тези щастливи зодии ще пристигна време за нови хрумвания и смели инициативи. В средата на месеца би трябвало да се заемат с това, от което Раците са се страхували преди.

В персонален проект също ще пристигна време за смяна: появяването на дете, самопризнание за усеща, промяна на работа или дом - всичко това ще бъде сполучливо. Тези Раци, които не се опасяват от смяната, до края на годината ще могат да схванат какъв брой благосклонни са били звездите към тях.

Стрелец

Стрелец през октомври можете да отворите нов бизнес или просто да пътувате. Това, което е отлагано дълго време - време е да се стартира, споделя Глоба.

За да не се изтощите до края на месеца, би трябвало по-често да прекарвате време навън. Или просто посетете спа центъра, в който енергийният запас ще ви разреши да постигнете огромен триумф в кариерата си. И би трябвало да си спомняте за персоналния си живот единствено вечер - да споделяте усещанията си от насладите на деня с обичаните хора.

Риба

Октомври изисква от Рибите отмора измежду природата. Така че дългата меланхолия ще изчезне, здравето ще се усъвършенства, вдъхновението ще изгрее. Творческият знак може да бъде посетен от нови, гениални хрумвания и по-късно да усъвършенства финансовото им положение.

Основното нещо е да употребявате редкия късмет с внимание и тогава ще бъде допустимо да постигнете всички сложени цели много елементарно, заключава Глоба.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР