Астрологът Олексий Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще

...
Астрологът Олексий Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще
Коментари Харесай

Украински астролог с прогноза кога и как ще приключи войната

Астрологът Олексий Кириченко е убеден, че доста скоро Украйна ще не помни за огромната война и ще се върне към мирния живот. Неговата прогноза е горещата фаза на войната ще завърши през май 2024 година.

В YouTube канала Astro Svit той разкрива, че обстановката ще се развие удобно за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 година. През този интервал украинците ще стартират да схващат, че сме напът да спечелим в спора с Русия.

Пълно преустановяване на бомбардировките на Украйна обаче не би трябвало да се чака преди лятото. Около този интервал Украйна и Русия ще договарят за мир, предвижда Кириченко.

Той също по този начин споделя, че в интервала 2025-2026 година ще се взема решение ориста на Донбас и Крим. Кириченко счита, че всички тези територии бъдат върнати под контрола на Украйна, само че не би трябвало считаме, че това ще стане незабавно след преустановяване на военните дейности.

Освен това, съгласно Кириченко, скоро Путин ще престане да оказва напън върху руснаците и те ще могат сами да вземат някои решения.


Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР