Астрологът Красимир Куртев представя скритото послание относно някои събития през

...
Астрологът Красимир Куртев представя скритото послание относно някои събития през
Коментари Харесай

Наш астролог предрече изключителни трудности за България до 2025: Не е Армагедон, а...

Астрологът Красимир Куртев показва скритото обръщение по отношение на някои събития през 2020 – 2021 година, написа

Много хора се отнасят с неуважение към астрологията за жал. Би следвало да задам риторичен въпрос, в случай че астрологията е шмекерия, тогава за какво в Светото писание се разказва идването на тримата влъхви, следвайки звездите?...

Няма подозрение, че 2020 се оказва сложна година, която ясно регистрира астрологичната карта. Преминахме през слънчеви шест затъмнения и доста планети бяха в ретроградна форма, които да си предаваха негативните въздействия като щафета една след друга.

Хората не можем да променим бъдещето си, само че можем да се подготвим за това, което ни чака и това е доста значимо. По принцип 2020 и 2021 година са временен интервал, когато всички проблеми ще доближат своят разцвет. Това се отнася както за политическите събития, по този начин и за самостоятелния живот на всеки човек.

Със сигурност не си коства да рискувате парите си през този интервал или да участвате в някакви съмнителни финансови, стопански и политически действия. Съсредоточете се върху връзките със своите близки и като цяло по-внимателни към обкръжението си.

Астро упованията са, че есента и зимата също ще бъдат още по-трудни времена и ще забележим повече неустойчивост във всяко отношение. Много страни по света ще продължат да изпадат в потрес, дружно с още огнища на заболявания, демонстрации и революционни настроения.

Живеем в извънредно за нас време, когато всичко, което изглеждаше устойчиво преди, но към този момент не е. Преходът към епохата на Водолей, който ще стартира след първата връзка на Сатурн и Юпитер във въздушния знак, във Водолей, на 25 декември 2020 година Това се отразява освен в по този начин натрапената ни пандемията на COVID-19, а и в следствията в геополитически и стопански проект.

Нашият свят се трансформира пред очите ни - в технологиите, растежа на гражданската обществена интензивност в международен мащаб и споровете на интернационалната сцена и даже в самата природа. Ерата на Водолея е извънредно дълга, ще трае към 2160 години. Подготовката за тази нова ера лишава няколко десетилетия, само че 2020 е последната година от изчезващата Ера на Риби, а 2021 е първата година от Ерата на Водолей.

Всяка една нова епоха постоянно включва световни разтърсвания, рецесии на цивилизациите, стопански и културни революции и нова вероятност за религиозните учения. Климатът също ще претърпява обилни промени в международен мащаб. През втората половина на 2021 година ще станем очевидци на световни промени във всички тези области.

Очертават се още повече интернационалните борби, утежняване на комерсиалните войни и може би даже потреблението на мощ, ситуирана в световните горещи точки. Като цяло връзките ще станат маргинализирани и хората ще бъдат разграничени на другари или врагове - „ Брат ще съобщи брат си на гибел и татко детето си, и деца ще се изправят против родителите си “ - (Марк 13:12).

Това ще засегне интернационалните връзки, както и фамилиите, където можем да чакаме да се разиграе безконечен спор сред поколенията. В бизнеса и на работа се подгответе за спорове с сътрудници и сътрудници. За страдание към момента не сме видели най-лошото от икономическата рецесия, която ще се утежни доста през есента на 2020 година до 2021 година.

Във всеки случай планетите ни загатват, че икономическата и политическата рецесия ще доближат своя връх. Човечеството би трябвало да стъпва деликатно, когато става въпрос за финанси, а не да поема спомагателни финансови тежести, защото последствията могат да бъдат дълги и тежки.

Доналд Тръмп може да бъде избран отново за втори мандат, в конфликта с против Джо Байдън. Като цяло неговият хороскоп е доста по-слаб от този на Тръмп. Независимо кой ще стане президент на Съединени американски щати, през 2021 година, той ще би трябвало да се сблъска с доста проблеми, започвайки с опълчването на доста хора от неговия непосредствен кръг.

България ще бъде изправена пред изключителни компликации от всевъзможен темперамент. Марс в ретроград ще провокира спор в политически проект при сформирането на нов парламент и държавно управление. Корупцията ще вземе връх, по този начин че не е изключено още през 2021 година да имаме предварителни избори.

Не си мислете, че сме изправени пред Армагедон, а в противен случай! Тази и идната година ще забележим раждането на един нов свят, но процесът на раждане постоянно е сложен и мъчителен. Със сигурност обаче откакто завърши този сложен временен интервал, можем да чакаме прелестно бъдеще едвам след 2025 година.

Астрологичният разбор е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР