Астро-аспекти На 1 август Пълнолуние в знак Водолей в 21:32ч На 1

...
Астро-аспекти
На 1 август Пълнолуние в знак Водолей в 21:32ч
На 1
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 31 юли до 6 август

Астро-аспекти

На 1 август Пълнолуние в символ Водолей в 21:32ч

На 1 август Марс тригон Юпитер

На 2 август Меркурий съпротива Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби  и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 4, 6 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 31.07.; 1, 2, 3, 4, 5 август

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо. 

01.08. 05:14 - 01.08. 06:59
03.08. 00:17 - 03.08. 06:07
05.08. 04:22 - 05.08. 06:20

Овен – Тази седмица би трябвало доста деликатно да обмислите идващите си дейности, да бъдете оптимално експерти и да проверявате всичко няколко пъти, преди да вземете дефинитивно решение. Към края на интервала е допустимо да се сътвори напрежение в общуването ви. Поради тази причина би трябвало да внимавате с връзката, да не кажете нещо, което да бъде разбрано неправилно или нещо, което сте споделили на смешка да бъде признато като обидно. Ако сте във връзка, с колегата си наподобява не сте на една вълна и имате разминаване в доста неща, в това число и настроението. 

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Телец – Работата и професионалните отговорности не са това, което ще ви занимава тази седмица, защото наподобява, че мислите ви са ориентирани към нещо напълно друго, което ви вълнува повече. Трябва да сте по-организирани. Бъдете деликатни по финансови въпроси, да се заобикалят рисковани вложения и да се внимава при взимане на заеми. Може да се задействат хронични проблеми със ставите, гръбначния дирек или зъбите. Добър интервал за другарство, излизане, превозване на времето в развлечение.

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Близнаци – През седмицата ще имате доста нови благоприятни условия и ще бъдете доста покрай пускане и активиране на някои нови планове. Като цяло ще сте склонни да предприемете импулсивни ходове във връзка с работата, тъй че би трябвало да внимавате. Добре е да избягвате напрежението, да спите задоволително и да си почивате повече, с цел да избегнете вероятни сърдечно-съдови проблеми. Ако сте обвързани, ще предпочитате уединението вкъщи, само че в случай че сте свободни, ще зародят шансове за флиртове и нови запознанства. 

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.

Бъдете деликатни – 03, 04.08.

Рак – Някаква работа доста ще ви интересува, само че не бързайте. Народа е споделил, че „ който бърза, постепенно стига. “ Ще зародят някои нови благоприятни условия, в случай че съумеете да ги забележете в точния момент. Някои обстановки ще имат развиване в своя ход. Очакват ви удобни дни в прочувствен проект. Бъдете деликатни, защото е евентуално да имате компликации в ръководството на страстите, без значение дали са позитивни или негативни. Ако към този момент сте на отмора, насладете се и се отпуснете колкото е допустимо повече. 

Благоприятни дни – 03, 04.08.

Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Лъв – Колкото и надалеч да ви наподобява реализацията на вашите цели, тя е по-близо, в сравнение с допускате, единствено би трябвало да постоянствате. Вероятно ще се почувствате много раздразнени, в случай че поддържате връзка с хора, които приказват, без да имат какво да кажат всъщност. Проявете повече схващане и еластичност към потребностите и опциите на другите. Ако имате партньор/ка е належащо да си давате повече независимост и пространство, да не се задушавате един различен. Избягвайте непотребни и натоварващи диалози. Ако сте необвързани, е допустимо да срещнете човек, който ще притегли интереса ви.

Благоприятни дни – 05, 06.08.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Дева – Започвате новата седмица с положително въодушевление, мотивация за работа и много добра връзка. Много е евентуално да имате някакви проекти, само че те да бъдат отсрочени за известно време. Трябва да сте деликатни в професионалните диалози и да не разкривате „ скритите аса “, които държите в ръкава си. За тези, които са в прочувствени връзки, идният интервал носи стабилизация и по-реален взор върху всички любовни обстановки. Може би ще има потребност от по-открит и градивен диалог за възстановяване на съществуващите партньорски връзки. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 03, 04.08.

Везни –  Някои задания, работа или друго, може да не ви разрешат да се отпуснете и да ви държат напрегнати. Съсредоточете се върху ежедневните си настоящи отговорности и проекти и всичко ще се подреди. Оставете огромните проекти и планове за различен интервал, в този момент имате потребност и от малко отмора за размисъл и развлечение. Хубаво е да си вземете няколко дни отпуск, в случай че още не сте го създали. На свободните представители на знака, може да се случат забавни запознанства или да подновите контакт с човек от предишното. 

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06.08.

Скорпион – Седмицата може да започнете с много умерено въодушевление от позиция на професионалните отговорности, само че с придвижване на дните ще се появят проблеми, свързани с тях. Възможно е да имате доста бягане по работа, което евентуално може да сътвори напрежение. Ще бъдете променливи в настроенията си, тъй че може да вземате непредвидени решения. Избягвайте напрежението и обърнете внимание на проблемите с главоболие и кръвно налягане. Човекът, който ви притегля, може да не е това, за което се показва, или пък може би поради „ розовите очила “  го виждате по друг метод. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Стрелец – Ако работите, не позволявайте неналичието на централизация да повлияе на професионалната ви работа, внимавайте със периодите за осъществяване на контрактуваното. Ако сте във връзка, пробвайте се да поддържате добра връзка с колегата си, изключително по въпроси, свързани с общи отговорности и ежедневни проблеми, защото това ще играе значима роля за климата, който ще съществува в връзките ви. Ако сте необвързани, наподобява, че свободното време няма да ви стигне, с цел да излизате и да се забавлявате.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06. 08.

Бъдете деликатни – 03, 04.08.

Козирог – Благоприятна седмица, с цел да поставите някои неща на по-стабилна и сигурна основа, което ще докара до триумф и ще ви донесе най-много облекчение и възприятие на задоволство. Пълнолунието в знака Водолей ще насочи вниманието ви към финансовия бранш. Може да забележите неочаквана смяна в приходите си или да желаете да извършите нова инвестиция в нещо ново и новаторско. Бъдете физически дейни, само че също по този начин се грижете за съня си и отделяйте задоволително време за отмора. 

Благоприятни дни – 03, 04.08.

Бъдете деликатни – 30, 31.07.; 05, 06. 08.

Водолей – Очаква ви продуктивна седмица. Комуникационните ви умения ще бъдат на най-високо равнище, тъй че се възползвайте от тази опция да се срещате с хора и да обменяте отзиви и нови хрумвания. През идващите дни ще бъдете прекомерно бързи и поривисти в своите дейности и разсъждения. Това ще донесе не малко безредици, както на вас, по този начин и на близките. Пълнолунието във вашия знак ще ви подтикне да станете по-провокативни и свободни в изявата си. Може да се появи нов любовен интерес към някого. 

Благоприятни дни – 05, 06.08.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Риби – Ако поверите вашите мисли и паники на приближен другар още при започване на седмицата, ще свалите тежестта от гърдите си, само че може да не е задоволително, с цел да преодолеете дискомфорта, който изпитвате, когато мислите за количеството неща, които би трябвало да бъдат свършени, проведени, подредени. Ако чувствате нужда да се отдалечите от всички и всичко и да се доближите до персоналните си стремежи, е подобаващият миг да го извършите. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Свободните представители на знака имат огромни шансове да срещнат любовта ненадейно. 

Благоприятни дни – 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 03, 04.08.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР