Астън Вила ще бъде без звездата си Джак Грийлиш и

...
Астън Вила ще бъде без звездата си Джак Грийлиш и
Коментари Харесай

Астън Вила без Грийлиш и срещу Шефилд Юнайтед

Астън Вила ще бъде без звездата си Джак Грийлиш и в идния дуел с Шефилд Юнайтед в сряда. Халфът към този момент пропусна последните два дуела на бирмингамци против Лестър и Лийдс поради травма в крайници. На този стадий той към момента не е възобновен изцяло и няма да играе и против " Остриетата ".

" Ще решим дали той може да стартира тренировки по-късно през седмицата. Той работи с докторите и рехабилитаторите на отбора всеки ден. Разочароващо е, тъй като Джак е топ футболист и с него на терена сме по-силни. Но травмите са част от футбола и би трябвало да знаем по какъв начин да се оправяме и без най-хубавите ни играчи. В момента той към момента усеща болежка при несъмнено придвижване. Когато това отмине, ще може да стартира да тренира пълноценно ", съобщи мениджърът Дийн Смит.

" Много хора говореха, че сме тим от един състезател и не можем да печелим без Джак. Но аз имам вяра моите момчета и те не ме подведоха. Разбира се, когато Джак е на терена сме по-силни, тъй като той е доста класен футболист. Винаги е неприятно, когато се постанова да отсъства, само че аз знам, че можем да печелим и без него ", добави експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР