Астън Вила пропусна да запише втора поредна победа в Премиър

...
Астън Вила пропусна да запише втора поредна победа в Премиър
Коментари Харесай

Астън Вила не успя да пребори Лийдс с човек повече

Астън Вила пропусна да запише втора поредна победа в Премиър лийг, откакто съвсем цяло второ полувреме игра с човек повече против Лийдс на " Елънд Роуд ", само че не съумя да стигне до гол и двата тима приключиха разногласието си от деветия кръг при резултат 0:0.

Първото полувреме бе много разочароващо. Двата тима се хвърлиха в доста сериозна физическа борба, която попречи на футбола. След 18 нарушавания и четири жълти картона Лийдс и Вила се отдръпнаха на отмора без гол. Домакините даже не съумяха да нанесат прецизен удар през първата част, до момента в който Уоткинс и Бейли тестваха най-сериозно Мелие, само че без огромен триумф.

В 49-ата минута йоркширци останаха с човек по-малко, откакто Луис Синистера получи подобаващ втори жълт, откакто блокира опита за осъществяване на фаул на противника, намирайки са на по-малко от девет метра от топката. Минута по-късно Коутиньо засече по акробатичен метод центриране на Бейли, само че топката срещна гредата.

В 72-рата минута прекрасен удар на Буендия от далечна отдалеченост профуча настрана от дясната греда. След това Конса пропусна с глава от близко. Последва и неакуратен удар на Коутиньо. Вила натискаше, само че по този начин и не успяваше да стигне до гола. В 89-ата минута Оли Уоткинс не съумя да преодолее от близко Мелие, пропускайки последната опция за бирмингамци.

В добавеното време и Лийдс провежда една рискова офанзива, само че Макгин блокира самопожертвователно удар на Клих от близко.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР