Астън Вила пропиля невероятния шанс да поведе в класирането на

...
Астън Вила пропиля невероятния шанс да поведе в класирането на
Коментари Харесай

Астън Вила пропиля отлична възможност да поведе в Премиър лийг

Астън Вила пропиля невероятния късмет да поведе в класирането на британската Висша лига. Бирмингамци се издъниха във допустимо най-неподходящия миг, стигайки единствено до тъждество против опашкаря Шефийлд Юнайтед - 1:1. По този метод " виланите " изместиха Ливърпул от второто място, само че отстъпват поради по-лоши индикатори на водача Арсенал.

Домакините имаха съществено преимущество през първото полувреме, само че то само бе изразено от удар над вратата след корнер на Езри Конса.

След паузата селекцията на Унай Емери намерения, че съперникът е пречупен след гол на Бейли. Националът на Ямайка обаче бе отчаян от решението на ВАР за негов фаул в офанзива.

Постепенно гостите от Шефийлд осъзнаха, че дяволът не е чак толкоз черен и в 87-ата минута те нанесоха огромния си удар. Парадоксалното бе, че гол падна след изстрел на Камерън Арчър. Юношата на Астън Вила унищожи очакванията на родния си клуб, защото получи задължаващ пас от Гус Хамер на границата на вратарското поле и не остави никакви шансове за Емилиано Мартинес.

До края Астън Вила натисна съществено и шансът ненапълно им се усмихна. В 97-ата минута Николо Дзаниоло получи чудесно центриране от Дъглас Луис и с глава наказа закъснялата реакция на Уес Фодерингам за крайното 1:1.

" Реал (Мадрид) и Барселона желаят да унищожат Висшата лига на Англия "

Това е задачата на Суперлигата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР