Астън Вила продължава с израстването си при и записа много

...
Астън Вила продължава с израстването си при и записа много
Коментари Харесай

Стиви Джи със смразяващ втренчен поглед във фен на градския враг Евертън

Астън Вила продължава с израстването си при и записа доста значима победа над Евертън с минималното 1:0 като посетител. По този метод " виланите " прескочиха цели три отбора в класирането на Висшата лига и имат 26 точки от 21 мача. Евертън пък остава рисково покрай зоната на изпадащите - на 5 точки.
" Изява " на мениджъра на Астън Вила Стивън Джерард обаче като че ли засенчи дуела. Както е известно за всекиго, Джерард е една от най-големите митове на (а съгласно мнозина - най-голямата), а Евертън е един от огромните врагове заради градското им съревнование.
Това обезпечи на Стиви Джи посрещане, каквото бе получил и от последователите на Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " напълно неотдавна. Освирквания и подвиквания, ориентирани към младия британски управител. Той обаче още веднъж сподели, че не му въздействат.
Още след Юнайтед беше признал, че не се впечатлява от това и няма по какъв начин да му пречи. А против Евертън удостовери думите си и с дейности. Той получи подвиквания от трибуните и " неприятни погледи " от ентусиаст на Евертън, а реакцията му бе скъпа.

В продължение на секунди той не спря да гледа втренчено и студено този последовател. Видеото, което можете да видите по-долу в материала, бързо набра известност, а множеството мнения разискват точно смразяващия взор, който Джерард хвърля на фена (за това приказва и коментаторът от видеото).
Разбира се, може елементарно да се направи разлика с .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР