Аспаруховия мост във Варна е едно от важните пътно-транспортно съоръжение,

...
Аспаруховия мост във Варна е едно от важните пътно-транспортно съоръжение,
Коментари Харесай

Бранимир Георгиев, Коалиция ГЕРБ-СДС: Служебното правителство на Румен Радев отне парите за АМ Хемус, което е звучен шамар за Варна и цяла Северна България

 Аспаруховия мост във Варна е едно от значимите пътно-транспортно оборудване, което свързва регион " Аспарухово " с останалата част на града. Правителството на ГЕРБ посредством Агенция " Пътна инфраструктура “ извърши поетапен ремонт на моста, какъвто не беше юридически от десетилетия. Това съобщи Бранимир Георгиев, претендент за депутат от Коалиция ГЕРБ-СДС във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Темата " Аспарухов мост ", сходно на тематиката " Морска градина ", обаче е обичана дъвка на деятелите от Демократична България и Българска социалистическа партия, които я разпъват по време на всяка предизборна акция.

Днес всякакви стелиниколови, васковасилевци, дойчиниковци и бориславгуцановци не престават да приказват за втори мост над езерото.

Да, такова оборудване е належащо за Варна и ГЕРБ има подготвеност и знае по какъв начин да го осъществя. Смисъл от сходен мост обаче има единствено в случай че има и автомагистрали " Хемус ", и Автомагистрала " Черно море ".

Служебното държавно управление на Румен Радев обаче лиши парите за Автомагистрала " Хемус ", което е гласовит пестник за Варна и цяла Северна България, и тя няма да бъде издигната. Няма да бъде построена Автомагистрала " Черно море "! Е по какъв начин тогава ще го построите този втори мост? От Максуда до поляните на отсрещния бряг ли ще стига той? В ГЕРБ имаме решение за казуса и знаем по какъв начин да го осъществяваме. Затова в неделя направете осведомения избор “, сподели в умозаключение Бранимир Георгиев, претендент за депутат от листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили с преференция №130 в бюлетина номер 5.

Повече вижге във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР