Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) и Международната тенис федерация (ITF)

...
Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) и Международната тенис федерация (ITF)
Коментари Харесай

Отмениха тенис турнирите до края на април

Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) и Международната тенис федерация (ITF) анулираха шампионатите през идващите шест седмици от акцията поради пандемията от ковид. Това значи, че всички надпревари от Тура на АТП и от сериите " Чалънджър " до края на април, няма да се състоят.
Решението визира шампионата от сериите " Мастърс " на твърди кортове в Маями, както и началото на сезона на клей със надпреварите в Хюстън, Маракеш, Монте Карло ( " Мастърс " ), Барселона и Будапеща.
Организаторите на " Ролан Гарос " (24 май - 7 юни) могат и да анулират шампионата, в случай че епидемията с ковид не се успокои в идващите два месеца. За момента е ясно, че няма смисъл да се анонсира анулация на конкуренцията заради обстоятелството, че има над цели два месеца до началото на шампионата. " Преди началото на шампионата има повече от два месеца и сега не мислим за анулация. Когато би трябвало да вземем дефинитивно решение ще се ръководим от инструкциите на държавното управление на Франция ", разгласи турнирният шеф Ги Форже.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР