Ашли Томас била в 6-и клас, когато в училище се

...
Ашли Томас била в 6-и клас, когато в училище се
Коментари Харесай

Две момичета 17 години бяха най-добри приятелки, но се разкри огромна тайна и ..

Ашли Томас била в 6-и клас, когато в учебно заведение се срещнала с Тоя Уимбърли. Тогава бъдещата собственичка на салон за хубост се учила по какъв начин да прави плитки благодарение на своята нова позната.

Двете девойки станали огромни приятелки и по този начин минало 17 години без да подозират, че те освен са сродни души, а и същински кръвни родственици.

"Години наред ни питаха: Сестри ли сте? Казваха ни, че доста си приличаме една на друга. А ние непрекъснато им казвахме: Просто сме най-хубави приятелки. В последна сметка обаче стана ясно, че ние в действителност сме сестри ", споделя Тоя.


Ашли още като дребна схванала, че татко ѝ Майк не е нейният биологичен баща. Мъжът обаче траял да гледа момичето даже след кончината на майка ѝ.

А Кенет, бащата на Тоя непрекъснато се шегувал, че Ашли му е като щерка.

И в последна сметка девойките разбрали, че мъжът в действителност може да е техният биологичен татко. Той се е виждал с майката на Ашли преди дребната да се появи на бял свят, само че изобщо и не подозирал, че вследствие на връзката е станал родител.


С помощта на родственици и другари девойките съумели да възстановят цялостната картина на събитията. Догадките се удостоверили, когато девойките си създали ДНК-тест.

Според резултатите, вероятността Тоя и Ашли да са сестри е 99,99997%, написа ABC13.

Но инцидентните съвпадения не стопират до тук. В момента и двете девойки чакат бебета, а бащите им са братя.

"Ето по тази причина ние толкоз доста си приличаме и изглеждаме еднообразно, по тази причина ние сме били неразделни още от 6-и клас ", споделя Тоя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР