Ашли Греъм не е от свенливите и точно затова я

...
Ашли Греъм не е от свенливите и точно затова я
Коментари Харесай

Когато Ашли Греъм осатане само по дамска чанта и нищо друго

Ашли Греъм не е от свенливите и тъкмо по тази причина я харесваме. Plus size моделът обича да показва тялото си с ясното схващане, че огромна част от човечеството страда от комплекси за своето. А не е нужно.
 Ашли Греъм, голата ѝ фотография и по какъв начин наподобява коремът ѝ година след раждането на близнаците
Ашли Греъм още веднъж без филтър (дрехи) и задръжки

Майка за образец и приказ

35-годишната Греъм разгласява своя гола фотография, на която я виждаме да театралничи единствено по дамска чанта, с която обаче прикрива най-интимните си елементи. На останалите фрагменти от серията Ашли ни демонстрира себе си в една още веднъж доста човешка светлина - а точно по какъв начин наподобява една звезда отвън целия искра на едно значимо събитие, като Оскарите да вземем за пример.

Греъм е покровител на концепцията, че хората би трябвало да се демонстрират такива, каквито са. Всякакви филтри и ретуш трансформират истината за самите нас. " Искам хората да ме видят такава, каквато съм, тъй като всеки носи личната си история, " постоянно споделя моделът в профилите си в обществените мрежи. И както нормално, и този път тя получи цялата поддръжка от страна на почитателите си, които не пропуснаха да я поздравят, че още веднъж наподобява толкоз естествено и необикновено.

34-годишният американски модел беше виновен за интервюирането на звездите, до момента в който идват в Dolby Theatre в Лос Анджелис и стана причина за разпалени мнения, след неуместното ѝ изявление с Хю Грант, който като че ли на мощ отговаряше на въпросите на модела. 
 Оскари 2023, Ашли Греъм, Хю Грант и неуместното изявление посред им преди церемонията
Неудобното изявление на Ашли Греъм и Хю Грант

Насила красота не става

Въпреки това обаче, Ашли Греъм съумя да се наслаждения на вечерта с доста другари, като театралничи влюбено и до брачна половинка си Джъстин Ървин. Двойката изживява един от най-сладките стадии от живота си и не може да бъде по-щастлива с огромното си семейство. През януари 2022 година на бял свят се появиха близнаците им Малачи и Роман. Те има и по-голям наследник Исак, който към този момент е на три години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР