Асеновград. Доброволци ще положат туристическа маркировка по маршрута между хижите

...
Асеновград. Доброволци ще положат туристическа маркировка по маршрута между хижите
Коментари Харесай

Пловдив: Доброволци ще положат туристическа маркировка по маршрута между хижите „Марциганица“ и „Свобода“ в района на Асеновград на 11 февруари

Асеновград. Доброволци ще положат туристическа маркировка по маршрута сред хижите „ Марциганица “ и „ Свобода “ в региона на Асеновград на 11 февруари. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Сдружение „ Устремени “ в Асеновград. Ще бъде удължена възобновена от сдружението част от този главен за община Асеновград пешеходен туристически маршрут, като новият сектор ще бъде обвързван с маркираната права от село Мостово до манастир „ Св. Троица “ – околност „ Кръстова гора “. Ще бъдат положени и 10 указателни табели в посока околност „ Кръстова гора “, село Мостово и хижа „ Марциганица “.
Точният маршрут на маркиране е околност „ Юрти “ – околност „ Казанчетата “ – село Мостово, като дължината му е 3,4 км. За реализирането на задачата са нужни 2 или 3 души. Тръгването на 11 февруари ще бъде от 09.00 часа, от бензиностанцията на изхода на Асеновград в посока Кърджали. С автомобил ще се стигне до началната точка и групата, която ще маркира маршрута, ще стартира работа. Шофьорът на автомобила ще отиде до центъра на село Мостово и ще изчака групата да стигне до него, след което към 14.00 часа ще се реализира прибиране в Асеновград. Материалите за полагането на туристическа маркировка са към този момент обезпечени.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР