Асен Василев /в Панорама/: „Президентът Радев назначава хората в специалните

...
Асен Василев /в Панорама/: „Президентът Радев назначава хората в специалните
Коментари Харесай

ПРЕСТЪПНИ СРЕДИ У НАС ДВИЖАТ СТРАНАТА КЪМ СМЯНА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ДИКТАТУРАТА ЧУКА НА ВРАТАТА НИ

Асен Василев /в Панорама/: „Президентът Радев назначава хората в специфичните служби!“

Ето за тези тежки проблеми ви приказвам от доста от дълго време, само че никой не чува. За по този начин наречените публицисти, социолози и политолози, не съм сюрпризиран тъй като са на хранилка. Но когато цялата нация оглушава за значимите неща, резултатите не закъсняват.

Президентът на България няма право да назначава шефове и прочие лица, в специфичните служби и изобщо на никое място в системата за национална сигурност. Но това в действителност се случва от съвсем цяла година. В случая Василев изрича един значителен проблем в страната, който в случай че бъде съзнателен и като последици за всички нас, ще разберем цялата истина за обстановката.

Още по-оглушително в тази посока е мълчанието на всички партийни водачи и политици в страната, в това число новоизлюпените. Те също чуват и знаят, че президента Радев злоупотребява с уредените си в Конституцията провомощия и нееднократно даде знак да разберем, че не му пука. Арогантен е! Това на процедура е доказателството, че пресъпни среди у нас движат страната към промяна на държавното ръководство от парламентарна към президентска република. И тези хора би трябвало да бъдат профилактирани! Немедлено.

Диктатурата чука на вратата ни и единствено от нас зависи дали ще я я приемем единствено тъй като ни дава обещание райските градини.

Сами видяхте, че Радев беше и до през днешния ден е заварден от олигарси, измамници и бандити, същите като борисовите, даже още по-гнусни и гладни простаци и варвари. Какво ще стане в случай че неговата власт стане еднолична? Мислите ли!

Първо демонтираме крепежните детайли, по-късно пада и казуса.



Държавните задължения се натрупат в милиарди, както в никакъв случай до момента. И нека разбирате, че колкото повече се натрупат, толково повече ставаме подвластни от кредиторите си. Унгария направи своя избор с нулев външен дълг и резултатите може да видите сами – относително високи приходи, мощна обществена политика, прелестна инфраструктура, липса на обезлюдени обитаеми места, здрава стопанска система и смисъл да се живее в страната.

Какво ни оферират на нас против „дълг след дълг“, всички знаете.

Вчера Асен Василев ви сподели намерено нещо доста значимо: „България няма лична парична политика и всичко се съгласува с ЕЦБ.“

Осъзнайте това! Имаме национална валута лев, само че нямаме опция за лични политики. И какво следва от това? Следва, че нашите държавници и политици не вършат политика, а са елементарни админи на държавните ни задължения, които се ръководят извън за цялостна взаимозависимост. Огледайте се към себе си, вижте и какво имате в джоба си вие от тези пари! Нищо. Цялата тази незаконна машина има тъкмо тази цел – да получите нищо против безконечна задлъжнялост и взаимозависимост. Това за мен не е смислена страна на смислени хора!

Затова моят публичен контракт с нея е преустановен.

В този смисъл ние сме изцяло федерализирани и погълнати от страшилище, което просто печата хартийки и ги назовава пари. Затова пък ограбват националните благосъстояния – злато и всичко останало, а ние мълчим безмълвно и умираме в беднотия Парите, които се изнасят от България всяка година са най-малко 10 пъти повече от тези, които се внасят!!! Запомнете това.

И дано търсим пътища за излаз от този пъкъл на смъртна политическа пресъпност.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР