Асен Василев е Мистър Еврозона, колкото Ханибал Лектър е Мистър

...
Асен Василев е Мистър Еврозона, колкото Ханибал Лектър е Мистър
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Асен Василев е "Мистър Еврозона”,  колкото Ханибал Лектър е "Мистър Човеколюбие”

Асен Василев е " Мистър Еврозона ”, колкото Ханибал Лектър е " Мистър Човеколюбие ”. Обича еврото, само че не и в гарнитура със " зона ”. Това написа в профила си във Фейсбик някогашният учебен министър, а в този момент народен представител от ГЕРБ-СДС Красимир вълчев. 
 
" Първо - през 2021 година, искаше публичен спор и намерено показваше песимизъм. След това стартира скрито да съботира влизането ни в еврозоната - напомпа инфлацията, утежни събираемостта и подвигна недостига ", напомни Вълчев.  " Това е първият финансов министър на България, без каквито и да е бюджетни полезности. Популист, за който бюджетът е само инструмент за пазаруване на гласове, политически напън и заграбване. Асен Василев е основата спънка за влизането ни в еврозоната, а отстраняването му от позицията на финансов министър - главната причина (и малка врата - по Христо Иванов) това да случи ", акцентира националният представител от ГЕРБ-СДС.

Той напомня с обява разкритието на някогашния вицепремиер Николай Василев, който декларира:  " Асен Василев персонално ми сподели през 2021 година, че е срещу влизането в еврозоната ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР