Асен Блатечки се е заел със задачата да свали излишните

...
Асен Блатечки се е заел със задачата да свали излишните
Коментари Харесай

Тежък проблем мъчи Блатечки, кариерата му е в опасност

Асен Блатечки се е заел със задачата да смъкна непотребните килограми от тялото си.

През последната една година артистът очевидно изпълня и е напът да се елементарни с имиджа си на секссимвол. Шкембето му към този момент проличава отдалеко и не наподобява изключително прелестно нито на сцена, нито на екран. „ Ударих 115 кила! Никога не съм бил толкоз пълен! ”, ожалил се Блатечки пред свои сътрудници.

Преди време Асен показа, че почнал да дебелее, когато отказал цигарите. Той пропушил още в тийнейджърска възраст и толкоз му се усладило, че бързо се пристрастил към никотина. Покрай голямото напрежение в работата и в персоналния си живот артистът достигал до 3-4 кутии дневно. Цигарите били неговото средство за разформироване, само че пък му докарали здравословни проблеми – изморявал се по-бързо, задъхвал се и кашлял злокобно.

Заради тези неразположения Блатечки взел сложното решение да се откаже от порока и за първи път устискал пред никотиновата взаимозависимост. Той показал забележителна воля и цели 12 месеца не слагал цигара в устата си, само че за това време качил повече от 15 кила, а кантарът му сочел стряскащата цифра 100.

За да се разсейва и да не мисли за пушене, Асен наблягал на храната и по този начин незабелязано се ошишкал. Притеснен от смяната във външния си тип, артистът отново послегнал към цигарите в опит да овладее вълчия си вкус. Завръщайки се към тютюна, той свалил част от насъбраните тлъстини, само че към момента бил надалеч от тогавашната си атлетична форма.

Негови сътрудници издават, че мъчно се побирал в театралните си костюми и се наложило да ги преправя при шивач, съобразявайки се с новите си размери.

Според осведомени 48-годишният Асен не бил по никакъв начин удовлетворен от визията си и се опитвал да отслабне, само че с напредването на възрастта му било все по-трудно да поддържа добра форма. Актьорът не бил по този начин деятелен, както преди, но давал всичко от себе си и 4 пъти седмично се потял над уредите във фитнес залата.

За негов шанс, половинката му Диляна Попова го харесвала даже и заоблен. Неотдавна Блатечки още веднъж се събра с майката на сина си след 3-годишна разлъка. Двойката към този момент не се крие и намерено показва връзката си в общественото пространство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР