Асен Блатечки е един от най-известните български актьори и определено

...
Асен Блатечки е един от най-известните български актьори и определено
Коментари Харесай

Вижте красивата щерка на Асен Блатечки като абитуриентка

Асен Блатечки е един от най-известните български артисти и несъмнено има доста неща, с които да се гордее. Успешна кариера в киното и театъра, редица функции в влиятелни продукции, мечтан мъж и горделив баща на красива щерка.

Само преди дни Катерина, дъщерята на Блатечки, показа обаятелен кадър със своя популярен баща. От текста, а и от облеклото на хубавицата, излиза наяве, че тя е абитуриентка. Вижте в канала във vbox7:

Същата фотография е споделил и Асен, който е написал: " На тати момичето ".

Самата Катерина приключи влиятелна езикова гимназия в София. Красавицата носи името на майка си - режисьорката Катерина Горанова.
               

A post shared by (@asenblatechky) on Jun 25, 2020 at 8:08am PDT

В мненията всички поздравяват наследницата на Блатечки, а той от своя страна благодари на всички, изпратили благи пожелания.

За специфичния мотив младата дама е заложила на елегантната рокля в прасковен цвят.  Роклята е от тюл, който е свети, а горната част на тоалета е обсипана с нежни бродерии. 

Блатечки не е изневерил на своя жанр. Той е заложил на светла ленена риза, чиито ръкави е навил нагоре, дънки и бели кецове, които приключват визията.

В изявленията, колкото и малко да са те, Катерина е определяла Асен Блатечки като добър татко.

Междувременно ви разказахме, че половинката на Асен, Диляна Попова, е на морско премеждие в Приморско, където се радва на другарската компания на артиста Калин Врачански.
               

A post shared by (@dillyanapopova) on Jun 20, 2020 at 12:00am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР