Асансьор на метростанция Младост 1 пропадна, докато в него е

...
Асансьор на метростанция Младост 1 пропадна, докато в него е
Коментари Харесай

Асансьор с бебе в него пропадна в метрото в Младост

Асансьор на метростанция „ Младост 1 ” пропадна, до момента в който в него е имало семейство с 18-дневно бебе, заяви бащата Асен Стоилов, представен от бТВ.  

Инцидентът станал нощес към 20 часа, мъжът със брачната половинка си и количката с детето се качили в асансьора, с цел да пресекат бул. „ Андрей Сахаров ”. От втория етаж обаче пропаднали внезапно в шахтата.

От асансьорния сервиз дали отговор на незабавното повикване чак след третото натискане на спешния бутон, Стоилов самичък отворил вратата.

„ Имаше най-малко метър и половина свободно рухване в шахтата. Беше доста задушно, брачната половинка ми щеше да припадне вътре от жегата, аз избутах вратата, с цел да излезем, тъй като вътре беше заплашителен зной, нямаше вентилация. Никъде не видях да има метрологична инспекция на асансьора или най-малко, че е в редовност! Нямаше никаква реакция от никого. Нито от спешния бутон, нито от чиновниците на метростанцията ”, разяснява Стоилов.

„ Реакцията на личния състав от метростанция „ Младост 1 ” бе единствено да повдигат плещи и да ми изясняват че те не дават отговор за асансьорите. Дежурният служител на реда, вместо да помогне, стартира да ми изяснява, че това била техника и можело когато и да е да се скапе и ме посъветва да се оплача в офиса на „ Метрополитен ” ЕАД ”, споделя още Стоилов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР