АРТщрихи се завръщат, за да се потопим в морето на

...
АРТщрихи се завръщат, за да се потопим в морето на
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

АРТщрихи се завръщат, с цел да се потопим в морето на багри, звуци и страсти, с които надарените хора у нас и по света ни заливат.

Пътешествията не стопират. „ Пътешествие до центъра на Земята “ – илюстрациите на Ясен Гюзелев със специфична спирка във варненската изложба Папийон. За първи път се демонстрират и ръчно сложени линии на илюстрациите от „ Дама Пика ”.

Народният спектакъл съблюдава традицията и откри с водосвет сезона. Очакваме първата премиера. „ Каквото такова “ от Недялко Йорданов ще събере обичани артисти. Първата среща е на 26 септември. На 29 септември е премиерата на „ Хубава риба “, с режисьор Ивайло Христов.
Площад Народно заседание през погледа на Златю Бояджиев. И още " Думи, облици и места " в Софийската градска изложба. Големите майстори в изложбата отдадена на 140 години от оповестяване на София за столица.
„ Далеч от брега ” потегля на екран. Филмът на Костадин Бонев към този момент завоюва съществени фестивални оценки. Само преди месец на фестивала в Прага „ Далеч от брега ” получи награди за най-хубав режисьор и операторско майсторство.
Нов музикален полет ни чака с надареното италианско трио. Наследниците на тримата тенори - " Ил Воло " идват с два концерта – във Варна и София. Джанлука е елегантността и наличието, Иняцио е насладата и благодарността, а Пиеро - силата и силата. ”, пишат италианските медии за тях. Мултиплатиненото трио идва с нова стратегия. С турнето означават 10 блестящи години на сцена. На 24 е кулминационната точка в Арена ди Верона, която е изцяло разпродадена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР