Артистът няма време да слуша критиците. Ония, които искат да

...
Артистът няма време да слуша критиците. Ония, които искат да
Коментари Харесай

Уилям Фокнър: „Ако не те е срам от себе си от време на време, значи не си честен.”

„ Артистът няма време да слуша критиците. Ония, които желаят да бъдат писатели, четат рецензиите, а ония, които желаят да пишат, нямат време да ги четат. ”

„ Ако не те е позор от себе си понякога, значи не си почтен. ”

„ Правилно са сложили любовта в книгите. Вероятно тя не може да живее на никое място другаде. “

„ Повечето хора са малко по-добри, в сравнение с събитията им разрешават. ”

„ Няма такова нещо като " беше " – има единствено " е ". Ако " беше " съществуваше, нямаше да има тъга и тъга. ”

„ Моята концепция е, че никой човек не е напълно неприятен или напълно добър. Всеки се пробва да бъде по-добър, в сравнение с е, и в последна сметка съумява. ”

„ Мечтите имат единствено по един притежател. Затова мечтателите са самотни. ”

„ Винаги мечтайте и се целете по-високо, в сравнение с знаете, че можете. Не се задоволявайте единствено с това да бъдете по-добри от съвременниците или предшествениците си. Опитвайте се да бъдете по-добри от самите себе си. ”

„ Отказвам да приема края на човечеството. Лесно е да се каже, че човек е вечен, тъй като ще издържи. Когато последният гонг на ориста удари, когато последната канара се счупи, в последната алена, смъртна вечер, ще се чуе неуморен глас, който ще приказва. Аз имам вяра, че индивидът освен ще издържи. Той ще победи. Не единствено тъй като има глас, който постоянно ще издържи, само че и тъй като има душа, способна на всеотдайност, съчувствие и мощ. ”

„ Не се опасявайте. Никога не се опасявайте да се изкажете в интерес на достойнството, истината, състраданието и против несправедливостта, лъжата и алчността. Ако вие, освен в тази стая, само че и в хиляди сходни стаи, го извършите, не като клас и класове, а като индивудуалностти, мъже и дами, ще измененията света. ”
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР