Арсенал записа девето поражение от началото на сезона, след като

...
Арсенал записа девето поражение от началото на сезона, след като
Коментари Харесай

Арсенал записа девето поражение от началото на сезона

Арсенал записа девето проваляне от началото на сезона, откакто довечера селекцията на Микел Артета отстъпи при гостуването си на Уулвърхямптън с 1:2. Двубоят на " Молиню " беше белязан от голям брой напрегнати моменти, а " топчиите " приключиха мача и с цели двама души по-малко.

Мачът можеше да започва по летящ метод за гостите, само че още в 9-ата минута системата ВАР трябваше да се намесва, с цел да реши, че попадението на Букайо Сака е нередовно поради засада. Късметът въпреки всичко не напуща " артилеристите " и те откриха резултата в 32-ата минута. Никола Пепе потвърди, че е един от най-техничните футболисти в шампионата, откакто с доста дебелоглав и вълшебен докосвания, си завоюва позиция за пукотевица, с помощта на която матира Патрисио в далечния ъгъл.
Снимка: БГНЕС  Арсенал записа девето проваляне от началото на сезона (ВИДЕО)
Изглеждаше, че Арсенал ще запази задатъка си до почивката, само че казусът сътвори Давид Луис. Бразилецът спря откъсващия се Вилиян Жозе и основният съдия с изключение на дузпа, сподели и пряк червен картон на опитния футболист.

Уулвс стигнаха до цялостен поврат незабавно след подновяването на играта. Жоао Моутиньо насочи страховит изстрел от далечна отдалеченост, който се оказа енигматичен ребус за Бернд Лено макар оптималните му старания да покрие своя десен ъгъл.
Снимка: БГНЕС  Арсенал записа девето проваляне от началото на сезона (ВИДЕО)
Въпреки численото неравноправие, Арсенал демонстрираше неотстъпчивост и предпочитание за постигане най-малко до равенството. Всичко за " топчиите " обаче завърши в 72-ата минута. Тогава лондончани видяха за повторно аления картон. Тогава грешникът се споделяше Бернд Лено. Германецът игра с ръка отвън наказателното си поле, като по този метод попречи на Адама Траоре да остане самичък против опразнената врата.
Снимка: БГНЕС  Арсенал записа девето проваляне от началото на сезона (ВИДЕО)
До края сензация не се случи и по този начин футболистите на Нуно Еспирито Санто сложиха завършек на дългата си поредност без триумф в Премиър лийг.

Победата изкачи Уулвърхямптън до 13-ата позиция с 26 точки. Арсенал остава десети с 31.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР