Арсенал за втори пореден мач пропусна два гола аванс и

...
Арсенал за втори пореден мач пропусна два гола аванс и
Коментари Харесай

Арсенал изпусна два гола аванс за радост на Сити

Арсенал за втори следващ мач пропусна два гола задатък и приключи наедно 2:2 при гостуването си на Уест Хем в дуел от 31-ия кръг на Висшата лига. 

Така " топчиите " имат 74 точки на върха в класирането, само че вторият Манчестър Сити, който е със 70, има и мач по-малко, а следва и пряк конфликт сред двата отбора.  

Гостите поведоха в резултата още в 7-ата минута. Бен Уайт даде страховит пас на Габриел Жезус, който беше задължен да вкара в опразнената врата.

Само три минути по-късно Габриел Мартинели центрира в наказателното поле, където Мартин Йодегор засече топката във вратата на " чуковете ". 

В 32-ата минута Уест Хем получи късмет да се върне в мача, откакто Габриел Магаляеш извърши нарушаване, довело до дузпа. Зад топката застана Мохамед Саид Бенрама, който прати Рамсдейл в обратния 

В началото на втората част бе отсъдена дузпа за игра с ръка на Антонио, а зад топката застана Букайо Сака, само че геният на Арсенал не съумя да трансформира наказателния удар в гол. 

Разочарованието на британския национал стана още по-голямо три минути по-късно, откакто в 55-ата минута Джаред Боуен засече топката от воле за 2:2. 

В 70-ата минута Арсенал потегли в контраофанзива, само че Букайо Сака не подаде на Тросар или Йодегор, а приключи самичък със слаб удар, който елементарно бе заловен от Фабиански. 

В 81-ата минута пред Антонио се откри златен късмет да донесе триумфа на домакините, само че топката се отби в сглобката на гредите. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР