Арсенал все още не е дал окончателно зелена светлина на

...
Арсенал все още не е дал окончателно зелена светлина на
Коментари Харесай

Арсенал още спира Алексис от тлъстите пачки в Юнайтед

Арсенал към момента не е дал дефинитивно зелена светлина на прехвърлянето на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед, макар че разреши на чилиеца да се контракти за персоналните си условия и одобри офертата от 35 млн. паунда за подписа му.

Причината е, че към момента има огромни разлики към прехвърлянето на заместника му Хенрик Мхитарян от "Олд Трафорд " на "Емирейтс ". Едва когато те бъдат преодолени, договорката ще стане факт, оповестяват медиите на Острова.

Надеждите на мениджъра на "червените дяволи " Жозе Моуриньо са, че ще може да завърши прехвърлянето до петък на обяд и да успее да картотекира чилиеца още за мача с Бърнли този уикенд. Но всичко зависи от арменския му футболист.

Иначе в случай че всичко е наред и прехвърлянето се случи, каквито са упованията, Алексис Санчес ще стане най-скъпоплатеният състезател в историята на британския футбол. Неговата седмична заплата ще е по 505 хиляди паунда на седмица, което се приближава единствено до най-скъпите звезди във футбола - Неймар, Лео Меси и Кристиано Роналдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР