Арсенал вече се подготвя за ерата след Арсен Венгер в

...
Арсенал вече се подготвя за ерата след Арсен Венгер в
Коментари Харесай

"Арсенал" ще засили присъствието си в Китай с откриването на спортен бар в Шанхай

Арсенал " към този момент се приготвя за ерата след Арсен Венгер в ръководството на футболния тим под управлението на новия треньор Унай Емери. Наравно с това обаче " артилеристите " ускоряват и маркетинговото си наличие в Азия. Клубът разгласи, че ще открие тематичен състезателен бар в Шанхай.

" Артилеристите " към този момент са издали лиценз на компанията Super Halo, която има права да управлява тематични спортни питейни заведения и заведения за хранене на 13-кратния първенец на Англия за територията на Китай, Хонконг, Макао и Тайван. Първият състезателен бар на " Арсенал " ще бъде открит при започване на юни, а вторият ще бъде в Пекин и ще отвори порти през юли или август.

" Това партньорство ще разреши на " Арсенал " да стане още по-популярен в Китай. Този състезателен бар ще предлага на почитателите всевъзможни атракции за превозване на свободното време и, несъмнено, ще бъде най-хубавото място, където могат да се следят футболни срещи ", сподели шефът на Super Halo Фен Ксюжун.

В последните години " Арсенал " стартира да прави предсезонната си подготовка точно в Азия. През предишното лято отборът първо беше в Австралия, само че по-късно игра мачове с " Байерн " (Мюнхен) и " Челси " в Шанхай и Пекин. Дестинацията през това лято ще бъде Сингапур.

" С тази самодейност почитателите в Китай ще са още по-близо до нашия тим. Барът ще предлага достоверна конюнктура, каквато има на стадион " Емиратс ", въпреки и надалеч от Лондон ", сподели маркетинг шефът на клуба Винай Венкатешам.

Менюто в ресторанта в Шанхай ще включва британска и европейска кухня. Феновете ще могат да се насладят на обичаните за мачове фиш енд чипс, пайове и бургери.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР