Арсенал разби Нотингам Форест с 5:0 в 14-ия кръг на

...
Арсенал разби Нотингам Форест с 5:0 в 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Арсенал наказа Форест и изпревари Сити

Арсенал разруши Нотингам Форест с 5:0 в 14-ия кръг на Висшата лига. По този метод артилеристите си върнаха първото място в класирането. Тимът на Микел Артета има 31 точки,  оства втори с 29. Форест пък остава финален с едвам 9 точки.

Два гола за Арсенал осъществя Рийс Нелсън, а също така той добави и асистенция. По един път се разписаха Гибриел Мартинели, Томас Партей и Мартин Йодегор. Победата е номер 300 за домакините на „ Емиратс “.

Мачът потегли отлично за столичани и те поведоха още в петата минута. Букайо Сака откри Мартинели и бразилецът направи 1:0. До почивката не паднаха повече голове, а Сака беше заменен наложително. Появилият се на неговото място Нелсън обаче се развихри. Той направи 2:0 още в 49-ата минута, а три по-късно се възползва от пас от Жезус за 3:0. Така. Любопитно е, че той не се беше разписвал от ноември 2020 година

Натискът на Арсенал продължи и в 57-ата минута Томас Партей със застрашителен шут прати топката в мрежата.  Дванадесет минути преди края Жезус асистира и на Йодегор за 5:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР