Арсенал продължава с пълни сили битките си за шампионската титла

...
Арсенал продължава с пълни сили битките си за шампионската титла
Коментари Харесай

Артета взе в екипа си в "Арсенал" звезда от социалните мрежи

" Арсенал " продължава с цялостни сили борбите си за шампионската купа по футбол на Англия, ФА Къп и Лига Европа, само че мениджърът на тима Микел Артета към този момент мисли за идващия сезон. И едно от първите му решения в вероятност е да наеме нов помощник за екипа си от лятото.

Изборът на испанеца пада върху прелюбопитно име. Според " Дъ Атлетик ", към този момент е контрактувано назначението на Хюсеин Иса. Той няма особени триумфи като футболист, само че е извънредно известна персона в обществените мрежи поради футболните си умения. Неслучайно е именуван Tekkers Guru (анг. - Гуру на техничарите). Той си извоюва прякора поради демонстрации в споделени клипове на разнообразни футболни умения, най-много в сложни обстановки на терена.

Едва ли някой помни Иса като футболист. Той е играл като дясно крило, бил е младеж на " Тотнъм " (б.р. - един от градските противници на " Арсенал " ), а след това се подвизава в долните дивизии в Англия. За последно е бил в аматьорския " Хаштаг Юнайтед ", като през сезон 2018/19 му оказва помощ да се изкачи от десета в девета дивизия. Там впечатлява с майсторските си осъществявания на директен свободни удари - нещо, което Хюсеин Иса споделя с всички в обществените мрежи, посредством видео уроци.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР