Арсенал постигна повече от категорична победа с 4:1 при домакинството

...
Арсенал постигна повече от категорична победа с 4:1 при домакинството
Коментари Харесай

Арсенал дръпна 8 точки в Англия

Арсенал реализира повече от безапелационна победа с 4:1 при семейството на Кристъл Палас от 28-ия кръг на Висшата лига. По този метод „ артилеристите “ отвориха разлика от осем точки пред втория Манчестър Сити, който е и с мач по-малко.

Аарън Рамсдейл се наложи да се намесва решаващо в 12-ата минута, когато отрази рисков удар на Уилфред Заха.

Арсенал съумя да поведе в резултата в 28-ата минута. Пред Габриеле Мартинели се откри чудесна опция, а той със мощен удар вкара топката във вратата на Джо Уитуърт.

„ Артилеристите “ удвоиха своята преднина в 43-ата минута, когато Бен Уайт подаде на Букайо Сака, който с обмислен удар вкара топката във вратата на Уитуърт.

В 55-ата минута Арсенал направи резултата 3:0. Леандро Тросар комбинира с Гранит Джака, който откри път към вратата на Джо Уитуърт.

Кристъл Палас понижи своя пасив в 63-ата минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Арсенал Джефри Шлуп бе доста добре пласиран и съумя да вкара топката във вратата на Рамсдейл.

Арсенал направи резултата 4:1 в 74-ата минута. Букайо Сака с удар от границата на наказателното поле на Кристъл Палас вкара топката в долния десен ъгъл на вратата на Уитуърт.

С тази победа Арсенал е водач в класирането с 69 точки, а Кристъл Палас е дванадесети с 27 точки, като е единствено на три от зоната на изпадащите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР