Арсенал обмисля продажбата на един от големите си таланти Емил

...
Арсенал обмисля продажбата на един от големите си таланти Емил
Коментари Харесай

Арсенал обмисля да жертва голям талант, за да взема английски национал

Арсенал обмисля продажбата на един от огромните си гении Емил Смит Роу, с цел да финансира привличането на Джеймс Мадисън от Лестър, оповестява изненадващо пресата в Англия. 
 Арсенал изпрати първата си оферта за Деклан Райс Арсенал изпрати първата си оферта за Деклан Райс
Микел Артета възнамерява “артилеристите ” да са доста дейни на трансферния пазар и да укрепи съществено тима преди идващия сезон, който ще е още по-амбициозен, съгласно испанецът. Емил Смит Роу, който е плод на академията на лондончани, имаше доста повече благоприятни условия за изява през предходните сезони, само че през тази акция той е изиграл едвам 10 мача.
 Арсенал изпрати първата си оферта за Деклан Райс Арсенал изпрати първата си оферта за Деклан Райс
 Евентуално привличане на Мадисън, който към този момент от няколко години показва високо равнище, може да е даде нови благоприятни условия в развиването на Арсенал през идната акция, когато те ще би трябвало да се борят освен на домашната сцена, само че и в Шампионската лига. Цената на плеймейкъра надали ще е доста висока, защото “лисиците ” са доста покрай това да изпаднат от Премиър лийг, а самият Мадисън сигурно ще желае да напусне.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР