Арсенал допусна трета загуба за 7 дена, след като този

...
Арсенал допусна трета загуба за 7 дена, след като този
Коментари Харесай

"Арсенал" с трета загуба в рамките на една седмица

" Арсенал " позволи трета загуба за 7 дни, откакто този път не съумя да се наложи над новака в елита " Брайтън " в среща от 29-ия кръг на британската Висша лига. На 25 февруари възпитаниците на Арсен Венгер изгубиха от " Манчестър Сити " във финала за Купата на лигата, а на 2 март и в шампионата, през днешния ден " топчиите " записаха трето следващо проваляне.

" Чайките " поведоха в резултата след осъществяване на корнер. Петър Чех излезе неразчетено и Люис Дънк прати топката в опразнената врата в 7-ата минута.

Вдъхновени от първото попадение, възпитаниците на Крис Хютън продължиха с положителната си игра. В 26-тата минута, след добре извършена контраофанзива, Грос центрира и Глен Мъри, който с глава удвои преднината на домакините, като Чех още веднъж не се намеси по най-хубавия метод.

В края на полувремето Пиер-Емерик Обамеянг върна очакванията на почитателите на " Арсенал ", вкарвайки второто си попадение във Висшата лига на Англия.

Второто полувреме бе напълно под превъзходството на " артилеристите ", само че те по този начин и не съумяха да материализират преимуществото си с голове.

Поредното проваляне се отрази и на митингите на последователите против мениджъра Арсен Венгер. Гостуващите почитатели демонстрираха разочарованието си от резултата с транспаранти, на които пишеше " Венгер вън ".

След мача " Арсенал " остава на 6-тото място, само че към този момент е на 13 точки от тима на " Тотнъм ", който заема четвъртата позиция даваща право на присъединяване в Шампионска лига. " Брайтън " пък влезе измежду най-хубавите 10 тимове и е непобеден в последните пет мача за състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР