Арсенал допусна трета поредна загуба, след като отстъпи с 0:1

...
Арсенал допусна трета поредна загуба, след като отстъпи с 0:1
Коментари Харесай

Какво се случва с Арсенал? Артилеристите отново загубиха

Арсенал позволи трета поредна загуба, откакто отстъпи с 0:1 при гостуването си на Саутхамптън. Единственото попадение осъществя Ян Беднарек в 44-ата минута, а това беше задоволително за трето следващо проваляне за " артилеристите ".

Тимът на Микел Артета освен изпусна късмет да се изравни по точки с четвъртия Тотнъм, само че и бе изпреварен от Манчестър Юнайтед. Слеващата седмица на " артилеристите " предстоят посещение на Челси и домакинство на Ман Юнайтед в директна борба за място в топ 4.

Арсенал стартира добре мача, само че спасявания на вратаря Фрейзър Форстър стопираха Мартинели и Сака. Лондончани продължиха да имат преимущество във връзка с владеенето на топката, само че все по-трудно създаваха положения.

Саутхамптън бе добре проведен в отбрана, а в края на първото полувреме стигна и до гол, откакто гостите не съумяха да се оправят добре с ъглов удар и Беднарек се разписа.

След почивката Арсенал стигна до добра опция, само че още веднъж Форстър бе на високо равнище. Стражът направи ослепително избавяне след удар на Емил Смит Роу, а по-късно се оправи с удар на Сака. В самия край Форстър отрази и изстрел на Гранит Джака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР