Арсенал 22 декември 21:45 Ливърпул Състав Чех Миньоле Монреал Клаван

...
Арсенал 22 декември 21:45 Ливърпул Състав Чех Миньоле Монреал Клаван
Коментари Харесай

Мегадербито Арсенал - Ливърпул: Вижте стартовите състави!


Арсенал

22 декември 21:45

Ливърпул
 Състав Чех Миньоле Монреал Клаван Кошиелни Ловрен Бейерин Робъртсън Йозил Гомес Уилшър Хендерсън Джака Коутиньо Иуоби Джан Мейтланд-Найлс Фирмино Санчес Салах Лаказет Мане Треньор Арсен Венгер Юрген Клоп Резерви Оспина Кариус Уолкът Вайналдум Мустафи Милнър Уелбек Лалана Колашинац Окслейд-Чембърлейн Коклен Соланке Елнени Александър-Арнолд
Арсенал е хазаин на Ливърпул в дербито от 19-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на стадион " Емиратс " стартира в 21:45 часа.

Срещата сред двата отбора се чака да бъде много оспорвана, а няма да бъде изключено в нея да паднат и много попадения.

И лондончани, и техните противници са в една и съща форма откъм статистика в последните пет мача от всички шампионати - постигнали са по три победи и са записали по две ремита.

 Арсен Венгер продължава да налива масло в огъня
Венгер, с очебийно удовлетворение: Виждам, че Окс не е титуляр и в Ливърпул...

" Важно е дали играчите желаят да играят огромен футбол "

Преди този мач " мърсисайдци " са 4-и в класирането с актив от 34 точки, а лондончани са с една позиция по-надолу и имат една точка по-малко от своя сегашен съперник.

Арсенал ще бъде в днешния мач без контузения си нападател Жиру, а също така навън за мача ще бъдат още Рамзи, Коклен и Касорла.

За гостите от " Анфийлд " Морено и Клайн сигурно ще пропуснат срещата, а същото може да се каже и за Стъридж и Матип, които също са с травми и не са подготвени да играят.

 Ливърпул е любимец за подписа на Мануел Аканджи
Ливърпул печели борбата с Борусия (Д) за швейцарски национал

Мануел Аканджи минава за един от най-големите гении в родината си

Има огромна възможност пък Лалана да стартира в първия си мач като титуляр за сезона, откакто към този момент е възобновен от травмата си и поигра последните мачове.

" Артилеристите " са изгубили последните си три мача против този съперник на равнище Висша лига, а в случай че през днешния ден позволен загуба ще изравнят отрицателна серия от 1988 година.

 Снимка 330276
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР