Ароматна рибена чорба, прясна риба, вкусни морски деликатеси и селектирани

...
Ароматна рибена чорба, прясна риба, вкусни морски деликатеси и селектирани
Коментари Харесай

Бургас изпраща лятото с вкусен фестивал на рибата и виното

Ароматна рибена супа, прясна риба, вкусни морски деликатеси и селектирани виновност от най-хубавите мазета ще има на обичайния бургаски Фестивал на рибата и виното, който ще се организира от 10 до 12 септември в региона на Експозиционния център " Флора " в Морската градина в Бургас. Освен богатата кулинарна стратегия, фестивалът ще предложи вкусни демонстрации, игри и доста въодушевление за всички, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас.

Някои от локалните заведения ще слагат свои кулинарни шатри във фестивалната зона, а готвачите им ще подготвят пресни морски деликатеси онлайн пред посетителите. Традиционният приз " Най-вкусна рибена супа " ще бъде даден и тази година на заведението, което успее да изненада журито на фестивала с най-хубавата рецепта за рибена супа.

Специалисти ще описват какво вино на каква храна подхожда и с какво е най-добре да съчетаваме морските изкушения на фестивала.

Всеки фестивален ден ще завършва с концерти. По стратегия е планувано присъединяване на Веселин Маринов, група " 5-те Сезона ", група Контрол, Елица Димитрова трио, група Homeovox, Yavi и над 100 актьори. Ще има осъществявания на остарели градски песни, фолклорни сформира и други

Фестивалната зона ще работи от 11.00 до 23:00 часа в събота и неделя, а в петък, 10 септември, стартът ще бъде даден след 16.00 часа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР