Арнолд Шварценегер през годините е доказал, че нищо не може

...
Арнолд Шварценегер през годините е доказал, че нищо не може
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер открито за проблемите със сърцето

Арнолд Шварценегер през годините е потвърдил, че нищо не може да го спре от това да посещава фитнеса постоянно. Дори трите сърдечни интервенции, които е претърпял.
 Арнолд Шварценегер и Джоузеф Баена - за какво синът не желае семейството на татко си
Когато татко ти е Арнолд Шварценегер, само че ти не се гордееш с това

Всеки с целите си

Актьорът и легенда в бодибилдинга постоянно намира метод да тренира, с цел да поддържа тонуса си. Здравословните проблеми обаче не престават.

В подкаста си Arnold`s Pump Club и дневния си бюлетин Арнолд Шварценгер разкрива, че преди седмица се е подложил на нова интервенция на сърцето, с цел да му бъде подложен пейсмейкър. " Имах интервенция, с цел да стана малко повече машина ", майтапи се артистът.

Шварценгер разяснява, че в родната му Австрия хората не обичат да споделят за здравословните си проблеми и ги пазят за себе си. Но е получил доста съобщения и имейли от хора, които също като него са родени с бикуспидна аортна клапа - най-честият присъщ недостатък на аортната клапа. 

Именно тези хора са му дали да разбере, че това, че приказва намерено за проблемите със сърцето си им дава кураж и те да се оправят. Актьорът пояснява, че се усеща добре и даже няколко дни по-късно е участвал на събитие, проведено от Джейн Фонда.

" Лекарите ме посъветваха, че е време да мина през това, тъй като някои белези от предходната ми интервенция бяха създали сърдечния ми темп несиметричен. Беше по този начин от няколко години, тъй че поддържах връзка с моя медицински екип и ги посещавах персонално най-малко един път годишно, с цел да получа цялостен обзор и да видя по какъв начин е сърцето ми ", пояснява Арнолд Шварценегер.

Шварценегер написа още, че подобен е животът с присъщ сърдечен проблем, само че той не се оплаква. Актьорът даже коментира, че неговата майка и баба са имали същия сърдечен проблем и той е довел до тяхната гибел. " Аз обаче към момента съм тук поради медицинските нововъведения и тъй като старателно подкрепям връзка с моите лекари и ги чувам. "

написа, че майка му е отказала промяна на клапата, тъй като по това време единственият метод това да се случи и бил посредством тежка интервенция.   " Днес лекарите заменят клапи с неинвазивни процедури, при които можете да се приберете у дома същия ден. "

Актьорът дава уточнения и към предходните си интервенции. Той споделя, че за първи път са сменили клапите на сърцето му през 1997 година посредством отворена интервенция и тогава са му споделили, че те ще устоят сред 12 и 15 години. Но са съумели да действат вярно цели 21 години.

През 2018 година, когато му се е наложило да ги подмени обаче неинвазивната алтернатива е била налична и той се е възползвал от нея. Но не всичко е минало безпроблемно, тъй като поради неточност на лекарите в Лос Анджелис неинвазивната интервенция се е трансформирала в отворена.
 Арнолд Шварценегер и неприличните смешки след задържането му в Германия
Неприличните смешки на Арнолд Шварценегер след задържането му

Актьорът има възприятие за комизъм

Заради затруднения са съумели да подменят единствено едната клапа и по тази причина се е наложило през 2020 година да се подложи още веднъж да интервенция, само че то път в Кливланд. Но поради всички тези интервенции лекарите са му споделили, че би трябвало да наблюдават положението на сърцето му и в даден миг ще се наложи да се постави пейсмейкъри.
 Арнолд Шварценегер и специфичните бисктвити, с които храни животните и внуците си
С какво Арнолд Шварценегер храни и животните, и внуците си

Актьорът построява мощна връзка сред малчуганите и животните

За известно време Арнолд Шварценегер ще би трябвало да заобикаля тежките тренировки във фитнеса, само че ще е на 100% подготвен за фотосите на втори сезон на сериала FUBAR, които стартират другия месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР