Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си Силвестър Сталоун

...
Арнолд Шварценегер отиде на гости на приятеля си Силвестър Сталоун
Коментари Харесай

Екшън легендите Сталоун и Шварцнегер празнуват заедно Коледа

Арнолд Шварценегер отиде на посетители на приятеля си Силвестър Сталоун точно на Коледа. „ Вижте кой се отби на Коледа! Шварценегер постоянно изпълва стаята с положителна сила ", написа в " Инстаграм " Сталоун под тяхна обща фотография, на която той театралничи с известния си сътрудник пред статуята на Роки в дома си, предава БГНЕС.

Сталоун, който сега работи върху продълженията на „ План за бягство " и „ Крийд ", разгласява в обществената мрежа и снимка с цялото си семейство - жена си Дженифър Флавин и трите си дъщери - София, Систин и Скарлет.

И въпреки в този момент взаимоотношенията сред Сталоун и Шварценегер да са другарски, то през годините те не постоянно е били такива. Наскоро в изявление Терминатора призна, че през 80-те и 90-те години сред двамата може би най-големи екшън звезди е имало толкоз доста професионална злоба, че не са преставали „ да се нападат, да си разменят обиди и да изкарват нескрито слабите места на другия " при всяка своя медийна изява.

Шварценегер разкри още, че конкуренцията сред екшън актьорите не била единствено към това кой има по-хубаво тяло, кой ще завоюва повече от боксофисите и кой ще има повече бойни подиуми и убийства в дадена лента, само че и кой ще борави с по-големите оръжия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР