Арнолд Шварценегер изрази уважението си към своя колега Брус Уилис.

...
Арнолд Шварценегер изрази уважението си към своя колега Брус Уилис.
Коментари Харесай

Шварценегер с трогателни думи за Брус Уилис: „Екшън звездите не се пенсионират, те презареждат“

Арнолд Шварценегер изрази уважението си към своя сътрудник Брус Уилис. Звездата от „ Терминатор “, чийто нов сериал „ Furbar “ излезе неотдавна, беше запитан за пенсионирането на Уилис в скорошно изявление, а отговорът му трогна мнозина.

„ Мисля, че той е приказен “, сподели Шварценегер пред Cinema Blend за сътрудника си. „ Той беше, постоянно в продължение на години, и все още е голяма, голяма звезда . "

„ И мисля, че той постоянно ще бъде запомнен като в действителност велика звезда. И благ човек. “, продължи Арнолд. „ Разбирам, че при неговите условия, от позиция на здравето, той трябваше да се пенсионира. Но като цяло, знаете ли, ние в никакъв случай не се пенсионираме. Екшън героите просто презареждат. “

Арнолд Шварценегер и Брус Уилис са двама от най-ярките представители на поколението артисти, които трансфораха облиците си в екшъните в същински герои за няколко генерации фенове . Двамата вземат участие дружно в две от частите на „ Непобедимите “ – филмът, който събра на екрана най-емблематичните звезди от жанра.

 шварценегер брус уилис Getty

Припомняме, че 68-годишният Брус Уилис приключи филмовата си кариера и обществените изяви предходната година на фона на тежката борба с афазията, за която фамилията му разкри по това време, че „ въздейства на когнитивните му качества. “

През февруари фамилията на артиста от „ Умирай мъчно “ показа, че положението му е прогресирало от афазия до фронтотемпорална деменция.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР