Арнолд Шварценегер е успял във всяко едно начинание, което е

...
Арнолд Шварценегер е успял във всяко едно начинание, което е
Коментари Харесай

Защо Арнолд Шварценегер смята, че с Мария Шрайвър трябва да получат Оскар

Арнолд Шварценегер е съумял във всяко едно начинание, което е почнал, само че това надалеч не значи, че самият той няма провали.
 Какво ни демонстрира филмовият откъс на Arnold - документалната поредност за живота на Арнолд Шварценегер
Влизаме надълбоко в триумфите и неуспехите на Арнолд Шварценегер

Трейлър на Arnold

Покрай премиерата на първия сериал, в който той ще е основна роля - Fubar, артистът даде интервю за The Hollywood Reporter, в което приказва освен за сериала на Netflix, само че и по доста други тематики.

Една от тях е разводът му с Мария Шрайвър. Запитан дали му липсва да бъде женен, Арнолд дава отговор изрично, че не. Но пък признава, че разводът е бил сложен за него интервал, само че в последна сметка е съумял да продължи напред.

" Имам прелестна другарка, Хедър Милиган, която е доста сполучлива. Наистина се гордея с нея и я обичам ", споделя Арнолд. Но признава, че с някогашната си са в доста положителни връзки и прекарват всички фамилни празници дружно.

Актьорът даже твърди, че в случай че има Оскар за това по какъв начин би трябвало да се оправиш с развода, то те двамата би трябвало да получат подобен. Просто тъй като счита, че са съумели да сведат до най-малко отрицателния резултат върху четирите си деца - Катрин (33 г.), Кристина (31 г.), Патрик (29 г.) и Кристофър (25 г.).

" Сладостта и добротата, които виждате в тях, са от жена ми. Дисциплината и работната нравственос са от мен. "  До развода сред Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се стигна откакто през 2011 година артистът призна, че има извънбрачен наследник - Джоузеф Баена, от домашната прислужница Милдред Баена.

Арнолд Шварценегер приказва и за това по какъв начин тормозът, който татко му е оказвал като дребен, му е послужил като мотивация да бъде по-добър и сполучлив. 

" Е, вижте брат ми Майнхард. Ние бяхме противоположности. Той беше по-крехък. Той получи същото отношение и стана пияч и умря пийнал при злополука. Това, което събори него, мен ме построи. "

А самият Арнолд счита, че това, което не те убива, би трябвало да те прави по-силен. Арнолд Шварценегер си има и дребна загадка за това по какъв начин съумява постоянно да бъде положителен.
 Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер
Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Легендата в бодибилдинга има няколко съвета

" Не ми пука по какъв начин се усещам. Това, което ме интересува, е: Какво мога да направя, с цел да съм по-добре? Понякога ставам от леглото и се усещам гадно. Но се качвам на колелото или отивам да нахраня животните и внезапно стартирам да се усещам ужасно. Тази страна не е изградена от хора, които са се чувствали добре. Тя е построена от хора, които са работели крепко. "

Затова съветът на Шварценгер е, когато се усещаме зле, да му мислим доста, а да се захванем с правенето на нещо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР