Армията има готовност да прибере тежкоболната Теодора Маджарова със самолет

...
Армията има готовност да прибере тежкоболната Теодора Маджарова със самолет
Коментари Харесай

Армията има готовност да прати `Спартан` за тежкоболната Теодора в Турция

Армията има подготвеност да прибере тежкоболната Теодора Маджарова със аероплан „ Спартан ” от Истанбул, само че за момента няма такова искане, разгласи пред Нова телевизия вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов.
 Събраха се парите за Теди, прибира се от Бразилия на 4 май  Теодора би трябвало да лети от Бразилия с медицински екип и техника  Тежкоболна българка в Бразилия незабавно се нуждае от средства, с цел да се върне у нас (обновена)
Първоначално е постъпило запитване дали младата жена може да бъде прибрана с боен аероплан от Бразилия, където е била на различна терапия, а положението ѝ внезапно се е влошило.

„ Може да се реализира, само че нашите експерти от ВМА показаха мнението, че този аероплан би трябвало 4 пъти да каца, да зарежда и да излетява. Това може да утежни положението на пациента. Прецени се, че това не е рационалният вид ”, разясни Каракачанов.

Той изясни, че пациентката ще бъде превозена до Истанбул с частна здравна компания. Тя ще бъде наета от фамилията, което за не повече от 2-3 дни съумя да събере сумата за превоза посредством дарителска сметка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР