> Арми Хамър и ЕфиНа пресконференция, водена от прочутата адвокатка

...
> Арми Хамър и ЕфиНа пресконференция, водена от прочутата адвокатка
Коментари Харесай

Българка обвини в изнасилване известен холивудски актьор

 > Арми Хамър и " Ефи "
На конференция, водена от фамозната адвокатка Глория Олред, експерт по правосъдни каузи за закононарушения от полов темперамент, обвинителката на Хамър бе показана като 24-годишна жена от Източна Европа. Олред не оповести цялостното име на клиентката си. Впоследствие адвокатката популяризира фотография на Ефи и Арми Хамър, което съгласно Олред е направено със единодушието на младата жена.

На срещата с медиите Ефи описа за връзката си с холивудската звезда с ужасяващи елементи. По думите ѝ той " я тормозел полово, физически и душевен “и я изнасилвал в продължение на 4 часа през 2017 г.  Българката се срещнала с артиста във Facebook през 2016 година, когато била на 20 и оттогава до 2020 година поддържали непостоянна връзка. По това време Хъмър към момента е в брак с дългогодишната си партньорка Елизабет Чеймбърс.

Олред съобщи, че клиентката ѝ може да даде доказателства в поддръжка на изказванията си – персонална преписка сред нея и Хамър. Адвокатът на артиста Андрю Бретлър излезе с изказване, в което споделя, че в случай че известията бъдат оповестени, това ще нанесе прочувствени вреди само на Ефи. До юли 2018 година, годината след хипотетичното обезчестяване от 2017-а, тя изпращала на Хамър неприлични известия с притеснителни описания на половите си култове, описа Бретлър пред публицистите.

Това предиздвикало полицейското ръководство в Лос Анджелис да проверява артиста, който назова изказванията " нелепости " и " злобни и лъжливи онлайн офанзиви " против него.

Скандалът към Хамър най-силно шокира някогашната му брачна половинка Елизабет Чембърс, с която се раздели предишното лято след 10-годишен брак. Тя наподобява повярва на думите на жертвите и, както споделят източниците, " живее в призрачен сън ".

" В продължение на няколко седмици се пробвах да схвана всичко, което се случи. Шокиран съм, с разрушено сърце и унищожена, не бях подготвена да чувам тези такива истории ", сподели тя.

Арми Хамър и Елизабет Чембърс имат две деца  - шестгодишната щерка Харпър и четиригодишния наследник Форд. Арми Хамър стана прочут с осъществяването на функциите на двамата близнаци във кино лентата " Социалната мрежа " през 2010 година, известен е и с облиците си в " Самотният рейнджър " (2013 г.), " Мъжът от U.N.C.L.E. " (2015 г.) и " Призови ме с твоето име " (2017 г.).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР