Armani beauty има удоволствието да обяви, че подновява сътрудничество си

...
Armani beauty има удоволствието да обяви, че подновява сътрудничество си
Коментари Харесай

ARMANI празнува 6 години като официален бюти спонсор на филмовия фестивал във Венеция

Armani beauty има удоволствието да разгласи, че възобновява съдействие си като формален бюти спонсор на Международния кино фестивал във Венеция, по случай 80-ото издание на фестивала, което ще се организира от 30 август до 9 септември 2023 година За шеста поредна година Armani beauty ще бъде формален грим бранд за гостите на фестивала, измежду които и звездите, дефилирали на аления килим. От 2018 година екип от повече от 60 професионални гримьори е основал грим визиите на над 5000 посетители на фестивала.

Тази година LUMINOUS SILK FOUNDATION и LIP POWER MATTE ще бъдат в светлината на прожекторите, на и отвън аления килим. LUMINOUS SILK FOUNDATION е първият израз на философията на Armani за идеален загар, най-добре защитаваната загадка на гримьорите. LIP POWER MATTE е новото продължително, нежно, матово червило на Giorgio Armani, чиито нюанси основават интензивно влияние.

В тандем с ролята на марката като формален beauty спонсор, Armani beauty ще връчи Наградата на публиката - Armani beauty, Orizzonti Extra. Orizzonti Extra е продължение на Orizzonti, спортната част на фестивала, отдадена на новите трендове в международното кино. Orizzonti Extra показва селекция от произведения, чиято цел е да показват нововъведение и креативна автентичност. За трета поредна година тази премия ще отпразнува най-хубавия филм на Orizzonti Extra, оценен от зрителско жури.

По мотив 80-ия Международен кино фестивал във Венеция Giorgio Armani ще показа One Night Only Venezia, събитие, прославящо киното и отдаващо респект на града.

Събитието ще се организира в събота, 2.09.2023 в Arsenale di Venezia и ще включва вечерно празненство, предшествано от Haute Couture шоу. Дългогодишното съдействие на Armani с Венецианския интернационален кино фестивал La Biennale di Venezia продължава да усъвършенства връзката на марката със света на киното, отбелязвайки дългогодишната обич на Giorgio Armani към киното. През годините дизайнерът е основал костюмите за доста запаметяващи се филми, в това число, най-известния, „ Американско жиголо “ през 1980 година, за който дизайнерът основава дрешника на Ричард Гиър, до „ Недосегаемите “, „ Гатака “, „ Открадната хубост “, „ Шафт “, поредицата за Батман, „ Смокинг “, „ Вечната музика “, „ Честна игра “, „ Социалната мрежа “, „ Мисията невъзможна: Режим Фантом “, „ Най-бруталната година “, „ Вълкът от Уолстрийт “ и други

Armani beauty – изисканост, естествена грациозност и достоверност

Повече от 20 години Armani beauty основава грим с несравними текстури, грижа за кожата с новаторски формули и аромати, направени от най-редките съставки. Вдъхновен от действителни хора и техните потребности, гримът е основана, с цел да подчертае естествената хубост, разкривайки, а не скривайки, и е прочут с няколко емблематични продукта: декор дьо загар Luminous Silk и Power Fabric, както и гамата Neo Nude, серпантина Eyes to Kill и сенки за очи Eye Tint, течно червило Lip Maestro, както и най-новото червило - Lip Power. Линията за грижа за кожата включва антиейдж серията Crema Nera. Марката включва сбирки от мъжки и дамски аромати, измежду които са емблематичните Acqua Di Giò, Code, Sì и My Way, както и гамата от аромати Armani / Privé. Всички лица на Armani beauty въплъщават визията на марката за хубостта: актьорите Cate Blanchett, Regé-Jean Page, Tessa Thompson, Sydney Sweeney, Jackson Yee, Adria Arjona и Greta Ferro, с които Armani beauty чества киното, K-Pop изпълнителят Hanni и моделите Barbara Palvin и Madisin Rian. Arimani също е и формален beauty сътрудник на Международния кино фестивал в Берлин 2023 година и формален beauty спонсор на Международния кино фестивал в Сан Себастиан през 2022 година и идното му издание през 2023 г
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР