Аржентинците имат два футболни бога Лионел Меси и Диего Армандо

...
Аржентинците имат два футболни бога Лионел Меси и Диего Армандо
Коментари Харесай

Папата каза кой е най-великият футболист за всички времена

Аржентинците имат два футболни бога Лионел Меси и Диего Армандо Марадона, само че съгласно Папа Франциск, който също е аржентинец, над тях няма различен.

По случай връчването на " Златната топка " в изявление за RAI-1 Папата трябваше да отговори кой е по-велик - Меси или Марадона. " Бих добавил трети човек, Пеле. Това са тримата, които съм виждал. И тримата са отлични, всеки със своя специалитет. В момента Меси е доста добър ", отговори Франциск, представен от " Труд ".
 Меси разкри кой е обичаният му гол в кариерата
Меси разкри кой е обичаният му гол в кариерата

Ето детайлности

Но като човек, който се застъпва за религиозни и морални полезности, той продължи да приказва за тримата отвън футболния терен.

" Марадона се провали като човек, горкият човек и хората към него не му помогнаха. Той пристигна да ме види първата година, когато бях назначен. Животът му приключи зле. Интересното е, че доста спортисти приключиха живота си неприятно. Меси е доста правилен, благородник е. Въпреки това измежду тримата най-големият благородник беше Пеле. Той беше човек с огромно сърце. Говорил съм с него, видяхме се един път в самолета в Буенос Айрес. Той имаше човещина в себе си ", сподели папа Франциск, който е роден в Буенос Айрес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР