Аржентинският национал Анхел Ди Мария е силно мотивиран да покаже

...
Аржентинският национал Анхел Ди Мария е силно мотивиран да покаже
Коментари Харесай

Ди Мария: Ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата ми

Аржентинският национал Анхел Ди Мария е мощно стимулиран да покаже на някогашния си треньор Луис ван Гаал, че е сбъркал с отношението си към него по време на взаимния им престой в Манчестър Юнайтед.

Двамата ще се срещнат още веднъж в четвъртфинала от Световното състезание по футбол сред Аржентина и Нидерландия, а аржентинските медии припомниха думите на Ди Мария по адрес на нидерландския експерт, който в този момент е отпред на " лалетата ".

" Напуснах Манчестър Юнайтед поради Ван Гаал. Ръководството знаеше, че той е моят проблем. Спечелихме с 3:0 в един мач, вкарах гол и направих асистенция, а на идващия ден той ми се обади, с цел да ми покаже видео на всяко мое неприятно отиграване. Най-лошият треньор в моята кариера ", споделя Ди Мария, представен от аржентинското футболно издание Ataque Futbolero.

Ди Мария мина в Манчестър Юнайтед през август 2014 година от Реал Мадрид за 75 милиона евро. Две години по-късно аржентинецът напусна британския клуб, откакто изигра 32 мача за отбора с четири гола и 12 асистенции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР