Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия
Коментари Харесай

Левски обяви: Бока Хуниорс простига у нас с най-доброто за юбилея на Гунди

Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще дойде у нас с най-хубавия си състав за грандиозния театър „ 75 години Георги Аспарухов-Гунди “, оповестиха публично от Левски. За мача на 19 август на стадион „ Васил Левски “ в чест на незабравимата деветка против Левски ще излязат звездите, които неотдавна завоюваха и 33-та си шампионска купа в историята на клуба.

Броени дни преди да посрещнем за първи път в България един от най-титулуваните тимове в света, Бока Хуниорс, водени от най-голямата си звезда Карлос Тевес, ще се срещнат с отбора на Барселона в дуел за трофея „ Жоан Гампер “ на стадион „ Камп Ноу “. Гостуването на международния гранд в София се пада и сред два от мачовете им за Копа Либертадорес. За шампионата, в който вземат участие най-хубавите тимове от Южна Америка и Мексико, аржентинците още веднъж ще заложат на топ футболистите си сега.

Всички дружно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „ 75 години Георги Аспарухов “ е на 19 август 2018 година на Национален стадион „ Васил Левски “. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач сред „ Левски “ и „ Бока Хуниорс “ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лв.. Цена на фамилен пакет: 19,14 лева, който включва два билета на цени от 9,57 лева Семейният пакет важи само за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по настрана.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР