Аржентинските лекари регистрираха 8 731 случая на заразени с коронавируса

...
Аржентинските лекари регистрираха 8 731 случая на заразени с коронавируса
Коментари Харесай

Коронавирусът постави мрачни дневни рекорди в Аржентина

Аржентинските лекари записаха 8 731 случая на инфектирани с ковид за денонощие, което е най-високият брой, маркиран в страната от началото на пандемията. Министерството на здравеопазването на страната заяви, че по този начин общият брой на инфектираните към този момент е 350 867 души. Предишният антирекорд за брой на дневните инфекции - 8 255 - беше подложен на 20 август, напомня БГНЕС.
Броят на доказаните смъртни случаи през последното денонощие също бележи тъмен връх – 381, с което общият брой на жертвите на COVID-19 в Аржентина доближи 7 366 души.
 Хърватия мисли за нова образователна година с понижени часове и наложителни маски Хърватия мисли за нова образователна година с понижени часове и наложителни маски
Поради сложната епидемиологична обстановка в Хърватия и продължаващото увеличение на броя на новозаразените с новия ковид SARS-CoV-2, х...
Към днешна дата 256 789 души са се излекували.
На 3 март аржентинските управляващи потвърдиха първия случай на в страната. На 20 март в Аржентина беше наложена карантина. На 4 юни беше оповестено, че режимът на наложителната обществена изолираност е сменен от по-малко строги ограничавания в множеството райони.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР