Аржентинската суперзвезда на модерния футбол – Лионел Меси, направи своя

...
Аржентинската суперзвезда на модерния футбол – Лионел Меси, направи своя
Коментари Харесай

Лео Меси дебютира при тежък успех за ПСЖ при визита на Реймс

Аржентинската суперзвезда на модерния футбол – Лионел Меси, направи своя дебют за новия си тим Пари Сен Жермен. Това се случи при триумфа с 2:0 за парижани против Реймс като посетител в мач от четвъртия рунд от френската Лига 1.

И двата гола за парижани бяха маркирани от Килиан Мбапе в двете полувремена, като Меси се появи одеве след втория гол на нападател в 64-ата минута. До края на срещата на няколко пъти се видя положителната симбиоза сред Меси и Мбапе, а аржентинецът вкуси за първи път от френския шампионат.

Гол на Реймс пък бе анулиран след намесата на ВАР, което попречи домакините да помечтаят за добър резултат при посрещането на вицешампиона.

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе пропусна да даде задатък на тима си в 11-ата минута, когато матира отбраната на противника, само че ударът му мина настрана от вратата. Две минути по-късно обаче Мбапе сподели по какъв начин се прави. Френският стрелец приключи тъкмо с глава подаване на Анхел Ди Мария и ПСЖ излезе напред в резултата -1:0.



Темпото в срещата обаче спадна внезапно, а тимът на Анже мъчно намираше варианти, с които да затрудни навас, само че в 42-ата Касама шутира рисково, но ударът му мина край десния непряк дирек на Кейлор Навас.

Шесткратният притежател на Златната топка Лионел Меси публично направи своя дебют за Пари Сен Жермен. Това се случи в 66-ата минута, когато аржентинската звезда размени Неймар при 2:0 против Реймс при визитата на „ Стад Аугуст-Делон”.



След появяването на Лео Меси магнетичният аржентинец стартира всеячески да тормози защитата на Реймс. След появяването му на терена №30 в ПСЖ се ориентира ужасно в ситуацията измежду своите съотборници и стартира да комбинира постоянно с Килиан Мбапе, като футболистите на Реймс обаче противодействаха оптимално, с цел да не влезе трети гол във вратата на Райкович.

Берге от домакините насочи удар в добавеното време, само че Кейлор Навас се намеси добре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР